Jeśli będzie można zwiedzieć wszsytkie te kontynęty, to będzie dłuuuga gra
[GIII] Kontynent
Użytkownik Vampire Lord dnia Sep 13 2004, 08:07 AM napisał
Jeśli będzie można zwiedzieć wszsytkie te kontynęty, to będzie dłuuuga gra
ale może to być w postaci mapy świata więc gra może być troche krótsza ale i tak ja popieram patent mapy świata jako system podróży między wyspami (czyli po drodze galery orków )
i ja mam nadzieje ze to bedzie długa gra minimum 100 godzin hahaa ale by była jazda
WOW, ja ten tekst tłumaczyłem , hehe, mam nadzieję ,że ten opis jest prawdziwy i tak zastaniemy świat G3
A może wcale nie? Gra jest tak zaprojektowana, że zwiedzasz wszystko po kolei... Zresztą, twórcy coraz bardziej przychylają się do tego, żeby wprowadzić szybki środek transpotu dla graczy - miały być konie, które również zbierałyby poziomy, ale PB chyba zrezygnowali... Nie, na pewno nie będzie tyle łażenia. To by zabiło cały klimacik gry
Ten tekst ma masę błędów. Po pierwsze jakby ten kto wykonał opis grał w GII i dokładnie czytał to wiedziałby że świątyni Beljara jest tylko 4 na całym świecie. Palladyni zniszczyli dwie trzecvią rozwalamy w GII. I zostaje jeszcze tylko ostatnia. Wiec zamiast cztery światynie powinno być czwarta. Po drugie Jedna z krain nie będzie dostępna JESZCZE w GIII(czyli można być pewnym dodaku lub Gothica IV ). Ta informacja była gdzieś na oficjalnej stronie. Konynent dzieli się bodajże na 4 części(tak jak Górnicza dolina, Miasto budowniczych i Khorinis). Będzie 3 razy większy niż w GII. Mapy jeszcze nigdzie nie ma. Teleporty oczywiście będą jak w każdej części.