LOL. Wyobraź sobie ich zdziwienie kiedy Shepard na Normandii odlatywał z bombą... i kto wtedy wysadziłby bazę XD? Ale i tak twoja myśl mnie powaliła. Naprawdę XD.
A propos ratowania Kaidana i Ashley. Grając kobietą, kiedy wybierasz Kaidana do uzbrajania bomby i później wracasz po niego, a nie po Ashley, po całej tej gadce i walce z Sarenem, Shepardowa pomaga Alenko wstać co kończy się tym, że bierze go na plecy. Przysięgam, prawie się udusiłam ze śmiechu kiedy zobaczyłam to pierwszy raz, naprawdę XD. Ja rozumiem, wygląda to normalnie, kiedy to robi maleShepard z Ashley, cholera, niech zamiast Ashley będzie nawet ten nieszczęsny Kaidan, ale femShepard...? XD[color=red]
---[/color]
A ja akurat Kaidana lubiłam. Może ze względu na moją sympatię do Raphaela Sbarge'a. Polubiłam gościa jako Carth'a w KotOR'ze, zauroczył mnie jako Scorch w Republic Commando, więc cóż, to było dla mnie raczej oczywiste, że i Kaidana polubię. Szczerze mówiąc, to Alenko jest moim ulubiony BioWare'owskim boyem (nie, nie jestem kolejną cholerną fanką Carth'a Onasi, co to to nie). Chociaż muszę przyznać, że to jego ciągłe "always a way out" mnie wkurzało. Cytując z forum BioWare'u: nawet jeśli Shepardowa miałaby opcję dialogową "bierz mnie tu i teraz, na miłość boską!" on nadal by się wahał.