Gość_mAnIus*
Jak takaie dosyc ciekawa jaskinia w tym najwiekszym lesie za misatem. Zacznijcie od slonecznego kregu (tam magowie odprawiaja rutual nad okiem inosa), idzcie po schodach na sam dol i skreccie w prawo. Po lewiej bedzie las a po prawej skaly. DOjedziecie do miejsca w korym beda porozrzucane rozne przedmioty, bedzie stal wozek itp. I tu wlasnie jest owa jaskinia,. Jak sie wejdzie do niej to jest krata a obok kolowrot. Nie mam pojecia jak go otworzyc bo bezio twierdzi ze niema czym .
Na kodach dostalem sie do srodka (zwykle nie uzywam kodow) i wyglada to na bimbrownie Jest tam kilka stolow alchemicznych, mnustwo butelek ginu, dwa kufry (nie pamietam co w nich jest) i jest ksiazka pt "Duch Wina"
Jest to czyjs pamietnik. Pisze tam o jakims nowym owocu ktory ten ktos dostal i ze straznicy chyba sie domyslaja i ze musi sie ukryc.
Udalo sie komus otworzyc ta krate ? Albo dowiedziec sie cos na temat tej jaskini ?
A moze tam cos mialo byc ale programisci gothica nie zdazyli
Teraz dopiero skojarzylem ze przeciez na farmie Lobarta jest pracownik o imieniu Wino. Moze to jego pamietnik.
Moze ktos to sprawdzi ?;] Bo ja niemam nawet gothica zainstalowanego ;]
Na kodach dostalem sie do srodka (zwykle nie uzywam kodow) i wyglada to na bimbrownie Jest tam kilka stolow alchemicznych, mnustwo butelek ginu, dwa kufry (nie pamietam co w nich jest) i jest ksiazka pt "Duch Wina"
Jest to czyjs pamietnik. Pisze tam o jakims nowym owocu ktory ten ktos dostal i ze straznicy chyba sie domyslaja i ze musi sie ukryc.
Udalo sie komus otworzyc ta krate ? Albo dowiedziec sie cos na temat tej jaskini ?
A moze tam cos mialo byc ale programisci gothica nie zdazyli
Teraz dopiero skojarzylem ze przeciez na farmie Lobarta jest pracownik o imieniu Wino. Moze to jego pamietnik.
Moze ktos to sprawdzi ?;] Bo ja niemam nawet gothica zainstalowanego ;]