Nieźle ja mam tylko 63 Wciągająca gierka muszę powiedzieć. Z ciekawszych co nie było, to będzie Till It Breaks za naparzanie w Sharpa 50 razy. Najgorsze jest to, że w średnim gnieździe zostało mi 5 potworków do ubicia, po czym wpadłem pod Sharpa >_<
Uff gierka naprawdę wciągająca. 62 medale i niemal wszystkie bestyjki spotkane. Zna ktoś z Was sposób na Vold Eatera? Bo kurde zawsze ginę, gdy ten wkracza na scenę.
76 medali ;p i gierka wciąga. A co do Void Eatera: Najlepiej poczekać aż przygotuje ten atak, co wysyła taki promień spopielający wszystko na swojej drodze, odejść jak najdalej podczas jego ładowania, a potem zbliżyć się do niego jeszcze podczas ataku i machnąć mieczem ;p
Ja mam ich tylko 72 i brak pomysłów, jak zdobyć następne. Po prostu brak, nic nie poradzę. Wie ktoś, jak ubić to metalowe cuś, co przy każdej próbie uderzenia zmienia się w kulkę, a od czasu, do czasu próbuje mnie nadziać na wysuwany kolec?
Poczytaj w bestairiuszu. Ostatni akapit zazwyczaj posiada wskazówki jak coś ukatrupić. A poza tym możesz sobie odpalić praktykę i wybrać tego powtorka do potrenowania.