Ja grałem jedynie w demko i z tego co w nim zobaczyłem to musze dać tej grze jakieś 7/10 , prawdą jest że wydaje się nam, że pędzimy z zawrotną prędkością, ale pozatym nic ciekawszego... Tak sobie nawet teraz myśle czy by pełniaka nie ściągnąć, hmm...
Swogo czasu ta gra zjadła naprawdę sporo mojego (jeszcze nie tak cennego) czasu. Przeszedłem ją chyba dwa razy, a i tak nie odinstalowywałem, bo była świetną zabawą, jak ktoś wpadał do mnie . Przede wszystkim prędkość. Naprawdę robiła ogromne wrażenie. Pewnie gra była na jakimś nowatorskim silniku robiona. No i oryginalność i możliwość większej interakcji z filmem. Każdy ścigacz był praktycznie inny w prowadzeniu, a to też trzeba docenić. Ale teraz? Nieeee. Nawet bym tego na chwile do czytnika CD nie włożył. A w Baldurka dalej się gra...
Taak. Wiąże miłe wspomnienia z tą grą :mrgreen: A pamiętam że przechodziłem ją na PS i PC. Ostatnio nawet chciałem zainstalowacale płyta jest zabardzo zdezelowana. Jak to przyjemnie osiągnąc te 600 km na godzine ścigaczem Anakina. :twist: