co bronie
Użytkownik Finkregh dnia Aug 21 2004, 11:26 AM napisał
Niby czemu? Ja bronie kolekcjonowałem... Ale zjechaliśmy już z topicu 4 posty wcześniej.
Myslę, że Szpon Beliara będzie najlepszą bronią w całym GII:NK
Myslę, że Szpon Beliara będzie najlepszą bronią w całym GII:NK
Może i najlepsza ale na pewno nie będzie zabierać ponad 200 obrażeń tak jak topór bersekera, ale mamy bardzo wielki + że szpon nie wymaga siły więc modyfikatory co do siły idą od zera w górę więc możemy zawsze użyć szponu jeżeli nie jesteśmy magiem.
SZpon zabiera obrażenia od pioruna którego wyłądowanie następuje z jakimś tam % skuteczności.
Użytkownik Saturas dnia Aug 24 2004, 11:17 AM napisał
Cytat
Może i najlepsza ale na pewno nie będzie zabierać ponad 200 obrażeń tak jak topór bersekera, ale mamy bardzo wielki + że szpon nie wymaga siły więc modyfikatory co do siły idą od zera w górę więc możemy zawsze użyć szponu jeżeli nie jesteśmy magiem.
Cytat
nie rozumiem , jak to topór berserkera 200 ? i o co chodziło z modyfikatorami co do siły ?
drogi shadow beast niechce cie obrazic ale długosc i sens twoich postów po prostu mnie porazają na prawde . Czasem ludzie tu spamują wielu wrzeszczy(ało) o to na franka chociaz wedłóg mnie troche się poprawił. ale jego posty miały w sobie jakis sens a wiesz w tej chwili nie moge nawet złapać sensu tego posta .
Wedłóg mnie szpon tez bedzi najlepszą bronią i musze zobaczyc ten barbazynski topór ha 200 obrażeń
Cytat
nie znam
prosze przemyśl to i spróbuj się poprawić forum jest dla zabawy a nie wojny o posty beznadziejny ale jest ha mam następny post Wedłóg mnie szpon tez bedzi najlepszą bronią i musze zobaczyc ten barbazynski topór ha 200 obrażeń
zgadzam sie z kurnikiem to jest dział nk a z takimi tekstami to NA GADU-GADU
TADAAAAAA....Na scene wchodzi BaLiN który zaraz wyjaśni co i jak z tym Szponem Beliara, a więc:
Ta wygląda Szpon Beliara oficjalnych statów nie mam,ale za ...
Ta wygląda Szpon Beliara oficjalnych statów nie mam,ale za ...