Zainstalowałem g3 bez przeszkód , Włancza mi się dobrze menu gry ale jak włacze nowa gra załaduje mi się do końca i jest czarny ekran w grze.
Wszystkie dzięki w grze słychać , trochę widać ale jest 89% czarno więc nie wiem czy jest to wina Systemu czy może sterowników.
Proszę o rade jak to naprawić ,
Ja mam tak z NWN Diamentową Edycją. Gdy odpalam loadera, gra uruchamia się, słychać dźwięk, widać kursor jednak nie widać głównego menu. Wszystko zaczyna działać po naciśnięciu rozpoczęcia nowej gry na ślepo.
Moim zdaniem może być to wina uszkodzonych plików gry. Ponieważ ja również nie mam problemów z komputerem i systemem. Więc innego wyjścia nie widzę. Spróbuj zainstalować grę pożyczoną od kogoś lub zainstalować twojego G3 u kogoś znajomego na komputerze. Wtedy problem sam się rozwiąże
Użytkownik diego13 dnia czw, 22 maj 2008 - 16:32 napisał
Mam oryginał Gothic III Platynowa Kolekcia . Spórbowałem u kolegi jak radziłeś i chodziło na 100%.
Mój Komputer:
1024 RAM DDR2
NVIDIA Geforce 8400M GS - 128 MB
Spełania wymagania!!!
UWAGA : Mam system Vista
Jeśli jest ktoś kto wie o co chodzi niech napisze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wybacz, że się wtrącam, ale z takim sprzętem to sobie nie pograsz... Ja mam GForce 7600 GT 256 mb 2GB ramu procesor 4ghz i gra i tak tnie... A u kolegi z troche gorszym sprzętem w ogóle nie dało sie grać.
A ja mam kartę Geforce'a która ma 128MB, 1GB RAM, procesor dwurdzeniowy który łącznie ma 4,3GHz i mam XP. Działa mi na najwyższych, ale i tak się tnie jak ustawię na najniższe.
Ściągasz ze strony Nvidia'i sterownik (wpisujesz jaką masz kartę, system operacyjny) który jest odpowiedni do twojej karty, następnie po ściągnięciu odinstalowujesz wszystkie sterowniki do karty graficznej, uruchamiasz ponownie komputer, instalujesz sterownik i uruchamiasz komputer ponownie. Wszystko masz opisanie na stronie Nvidia'i.