Większość z Was powinna znać Resident Evil grę rodem z koszmarów.
Ja grałem w Resident Evil 2 i 3 , mogę jedynie powiedzieć że to dobra jak ktoś ma za dużo spokoju w życiu.......to polecam głośniki włączyć na maksa , i zagrać w to o godzinie pierwszej w nocy , dobrze by było gdyby w mieszkanku nikogo nie było a ulice świeciły pustkami ................ dobra nieważne dla mnie to horror jak w to gram......ale jestem pewien że zaraz ktoś wyleci z tekstem :eeeee ja się nie boje , moge w to rżnąc godzinami z palcem w ........
W każdym razie polecić można tę gre bo od strony technicznej jest wporządku i fabuła też.........
Ja grałem w Resident Evil 2 i 3 , mogę jedynie powiedzieć że to dobra jak ktoś ma za dużo spokoju w życiu.......to polecam głośniki włączyć na maksa , i zagrać w to o godzinie pierwszej w nocy , dobrze by było gdyby w mieszkanku nikogo nie było a ulice świeciły pustkami ................ dobra nieważne dla mnie to horror jak w to gram......ale jestem pewien że zaraz ktoś wyleci z tekstem :eeeee ja się nie boje , moge w to rżnąc godzinami z palcem w .......
W każdym razie polecić można tę gre bo od strony technicznej jest wporządku i fabuła też.........