Zrób sobie płetwę;]
Matthias - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Nie nazwałbym tego haircutem.
To raczej hairnocut.
![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
Jaki haircut? Też chcę zobaczyć ![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
A ja chcę spytać o taki film..
W sensie:
Czy znasz taki film, który mógłbyś oglądać i 100 razy i nie nudziłby Ci się?
Jeśli takie pytanie było to wybacz, ale przewertować 12 stron to trochę dużo![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
W sensie:
Czy znasz taki film, który mógłbyś oglądać i 100 razy i nie nudziłby Ci się?
Jeśli takie pytanie było to wybacz, ale przewertować 12 stron to trochę dużo
Użytkownik Shasfana dnia czw, 27 lis 2008 - 15:52 napisał
Marud, milcz. Ci dam batona to pożałujesz.
A Matt to niedobre stworzenie i wcale nie jest taki fajny. A co, przynajmniej będę oryginalna.![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
A Matt to niedobre stworzenie i wcale nie jest taki fajny. A co, przynajmniej będę oryginalna.
Robisz mu antyreklamę? To jakaś przemyślna taktyka?
Marud, milcz. Ci dam batona to pożałujesz.
A Matt to niedobre stworzenie i wcale nie jest taki fajny. A co, przynajmniej będę oryginalna.![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
A Matt to niedobre stworzenie i wcale nie jest taki fajny. A co, przynajmniej będę oryginalna.
Nie wiem, mnie to jakoś nie bawi, nie nudzi, nie sprawia jakiejś dzikiej radości. Mogę zamknąć, ale od tego jest chyba to subforum GE. ![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
Ano. Znowu muszę przytaknąć Marudnemu
że Matt jest smaczniejszy na żywo ;p
Matt, zamknij ten temat... i kilka innych też xD
Już to wasze ględzenie jest nudne, a Mattem to ja wolę się cieszyć na pyrkonach i przy piwie.
Już to wasze ględzenie jest nudne, a Mattem to ja wolę się cieszyć na pyrkonach i przy piwie.
Jak już to Salamari
Owszem ukradłam takowe zdjęcie i ślinię się na nie co dzień
Takie hobby.
No i w sumie Melzar trafił w sedno.
Nic dodać nic ująć.
To ja Ci powiem jaki jest tego fenomen. Większość postów w tym temacie w ogóle nie odnosi się do Matjasa lecz do innego tematu zarzuconego i związanego z tym całym kółkiem wzajemnej adoracji. Temat do spamu musiał powstać i oto jest. Wreszcie ludzie mają szanse pokilkać durnie na forum na każdy temat
bez strachu że jakiś moderator admin im pomacha palcem i postraszy punktami karnymi za OT.
Salamar - Sądzisz że większość mężczyzn jaka pisze w tym temacie, pisze tu ze względu na jego 'Piękne oczka' xD ? Tak rzeczywiście tu widać jego piękne oczka. No chyba że lubisz pisać na forum mając jego zdjęcie nad monitorem w oprawce
Co gorzej może je mu ukradłaś? xD
Salamar - Sądzisz że większość mężczyzn jaka pisze w tym temacie, pisze tu ze względu na jego 'Piękne oczka' xD ? Tak rzeczywiście tu widać jego piękne oczka. No chyba że lubisz pisać na forum mając jego zdjęcie nad monitorem w oprawce
Piękne oczka, zadziorny moderatorek, który budzi kontrowersje. Ot
Maruda po prostu ty już nie jesteś tak wojujący ![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
Ty mi odpowiedz na to pytanie, bo ja nie wiem. ;p
A jak tak z innej beczki...
Na czym polega twój fenomen, że pod względem popularności na tym dziale wyprzedziłeś Batona (Szaszłyka
)... a nawet... o zgrozo... MNIE?!
Na czym polega twój fenomen, że pod względem popularności na tym dziale wyprzedziłeś Batona (Szaszłyka
Jasne, że czasem warto dyskutować, ale sądzę, że w tej sprawie akurat nie ma o czym.
A co do twoich pytań - zdecydowanie to pierwsze.
A co do twoich pytań - zdecydowanie to pierwsze.
Jak uważasz, ja myślę że czasem warto dyskutować.
Czyli generalnie masz większość w dupie?
Czy nazywając mnie w ten sposób próbujesz mnie zdyskredytować i okazać lekceważenie?
Czyli generalnie masz większość w dupie?
Czy nazywając mnie w ten sposób próbujesz mnie zdyskredytować i okazać lekceważenie?
Wiesz, Bukuś, nawet jak by Ci się nie podobała to bym się jakoś bardzo nie przejął. Ty masz swoje mocne przekonania i się ich trzymasz i fajnie. O takich rzeczach nie ma co dyskutować. Mógłbym tu sobie wstawić laskę z płaszczu z ostatniego niedźwiedzia polarnego i też by było fajnie gdyby mi się to podobało.
Takie tam sranie w banie.
Takie tam sranie w banie.
Bardzo słuszne przekonania. Jak najbardziej się zgadzam. Mógł byś zatem nie odpowiadać tak gburowato
. xD
Nie no, sygnatura podoba mi się pod każdym względem, ideologicznie i estetycznie.
Nie no, sygnatura podoba mi się pod każdym względem, ideologicznie i estetycznie.