Użytkownik Lenwe dnia sobota, 25 października 2008, 16:45 napisał
Co do wchodzenia po raz pierwszy do Khorinis to obok bramy po prawej stronie mur jest dosyć niski więc można się po prostu wspiąć (mnie się udało) i lądujemy na tej kupie śmieci czy gruzu co leży po drugiej stronie.
Co do rabowania kupców to towar, który mają znika w chwyili, gdy wyciągają broń. Wniosek: tłuc ich tak szybko żeby nie zorientowali i grabić. Można tak obrabować wszystkich kupców z targowiska w Khorinis, w nocy kiedy śpią w gospodzie.
Miałem jakąś wczesną wersję Gothica 2 wtedy, więc nie wiem jak się to ma do dodatku i złatkowanych wersji, później już nie próbowałem.
Co do rabowania kupców to towar, który mają znika w chwyili, gdy wyciągają broń. Wniosek: tłuc ich tak szybko żeby nie zorientowali i grabić. Można tak obrabować wszystkich kupców z targowiska w Khorinis, w nocy kiedy śpią w gospodzie.
Miałem jakąś wczesną wersję Gothica 2 wtedy, więc nie wiem jak się to ma do dodatku i złatkowanych wersji, później już nie próbowałem.
No właśnie mi się tak zdarzało z parę razy, że był raz pełny ekwipunek, a raz niepełny i nie wiedziałem od czego to zależy. Kurde, ale fajnie teraz będzie, można tak obrabować constantina gdy mu oddamy wszystkie rośliny na czeladnika i baltrama za szantaż(w końcu 10 szynek, kurde chłopie to przesada była, ile się człowiek naszuka by zebrać 10 i tak dosyć rzadkich...) gdy zostaniemy najemnikiem
![](/view/images/emoticons/default/biggrin.gif)