Theoden, lubisz grać w piłkę (tak przy najmniej napisałeś) a czy kibicujesz jakiemuś klubowi (tia gadam a raczej pisze jak wielki fan piłki czy coś, co to piłka nożna a to tych dwudziestu kolesi latających za kulką )? A co do lubienia chodzić do szkoły to gimnazjum nie jest takie złe jak nie którzy mówią, trzeba brać pozytywy, przykładowo mój kolega podchodzi bardzo pozytywnie do lekcji np. : Kidy będzie ten angielski, chcę się wreszcie wyspać .
Theoden - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
W moim profilu jest link do strony osobistej. Zapraszam.
Spytaj się Tara
Wszystko co chciał ujawnić jest w jego profilu ew. w temacie do przedstawiania się.
Wszystko co chciał ujawnić jest w jego profilu ew. w temacie do przedstawiania się.
No, to w takim razie ile lat ma Tar?
No cóż... ja ;]
Który z was jest młodszy, jeśli można wiedzieć ?
Czy ja wiem... u nas w rodzinie tylko dwaj coś grafiką się bawią...
I o dziwo u nas Ten Młodszy wciągnął starszego. ()
I o dziwo u nas Ten Młodszy wciągnął starszego. ()
Użytkownik Kiyuku dnia sob, 23 lut 2008 - 17:09 napisał
A teraz nadszedł czas na pytanie:jaką miałeś średnią na półrocze?
Miałem średnią 4.83. Na koniec IV klasy miałem nieco wyższą - 5.0.
Użytkownik Milten 5 dnia nie, 24 lut 2008 - 10:17 napisał
Theoden- w jakie inne gry cRPG (pomijając Gothic'a) grasz? XD
Morze teraz w nie nie za bardzo gram ale wymienię kilka - Icewind dale, Morrowind, Baldur's Gate i czasami bawię się na edytorze NWN .
Użytkownik Rix dnia nie, 24 lut 2008 - 16:19 napisał
Co wolisz - kartofel czy ziemniak?
Jaki masz stosunek do... eee... (Wiem palne coś głupiego!) ... Jaki masz stosunek do satanistów?
Jaki masz stosunek do... eee... (Wiem palne coś głupiego!) ... Jaki masz stosunek do satanistów?
Wolę grule . Jaki mam stosunek do satanistów? Acha, czyli do Ciebie: olewam ich .
Użytkownik MajareQ Kezarth dnia pon, 25 lut 2008 - 09:32 napisał
Theoden przepraszam za nie wywiązanie się z obietnicy wykonania sygnaturki. Przy najbliższej okazji postaram się coś stworzyć dla Ciebie
Dzięki wielkie! U was to rodzinne, każdy robi przeróżne grafiki .
Theoden przepraszam za nie wywiązanie się z obietnicy wykonania sygnaturki. Przy najbliższej okazji postaram się coś stworzyć dla Ciebie
Zgadzam się z poprzednikami... podstawówka jest, że tak powiem prosta, nie trzeba się wiele uczyć i dlatego ją niektórzy lubią, niestety w gimnazjum jest już gorzej:
A z tego, że jesteś ministrantem nie będę się śmiał, tylko dziwię ci się, że chce ci się to robić
(A po za tym znam kilku fajnych ministrantów )
A z tego, że jesteś ministrantem nie będę się śmiał, tylko dziwię ci się, że chce ci się to robić
(A po za tym znam kilku fajnych ministrantów )
Co wolisz - kartofel czy ziemniak?
Mnie podstawówka już nudziła, a co dopiero gimnazjum. Nauka, nauka, nauka...
Zmieni mu się szybko. Niech tylko pójdzie do gimnazjum XD...
Lubisz chodzić do szkoły, jesteś ministrantem - wiesz, że jeden św. Krzysztof już był ?
no to Theo jesteś podobny do mnie-no oprócz ,,cech"typu imię (którego nie wymienię bo mi się nie podoba ale fakt faktem że napisałem na forum jak się nazywam )
a propos sam jestem ministrantem więc się nie śmieje
a propos sam jestem ministrantem więc się nie śmieje
Witam. Jestem Theo, czyli Krzysiek. Mam 12 lat i jestem ministrantem ( tylko się nie śmiać) Lubię grać w piłkę, koszykówkę, jeździć na rowerze, wchodzić na forum GE i chodzić do szkoły . Interesuje sie mitologią grecką i trochę rzymską. Nie jestem miłośnikiem muzyki, ale filmów. Lubie oglądać Władcę Pieścieni, Troję, Shreka. Uwielbiam grać w gry takie jak Gothic i gry cRPG. Jeśli macie pytania walcie śmiało i nie krępujcie się.