Schab ziemniaczki z sosem i suróweczka.Jajecznica,frytki,pizza.
Co lubisz jeść i co nienawidzis z - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
ktoś coś mówił o jedzeniu? AAHH zjem wszystko, czym się nie zatruje...byle by się do buzi zmieściło i nie było nieswieze:P Niewiele jest potraw, których unikam.(Nie wykluczone, że ich skosztuję, gdy nie bedzie innego wyjścia) Tu godne są wymienienia np.;Wszelkiego rodzaju mięso-podobne, nie pochodzące ze świńskiego, wołowego,żabiego,kurzego zadka,ramienia,nogi. Mówiąc prościej; wątróbka, serduszka,móżdżek...
Apropo czegoś nieświezego.Nie mogę ścierpieć zsiadłego mleka, pleśniowego serka i tym podobnych cudactw .wrr...
Przechodząc do przyjemniejszej części tematu...Wprost uwielbiam słodycze!(Dzięki bogu nie widać po mnie...jeszcze ...efektu owej słabości).Mrrr...szarlotka, lody straciattela, jabłecznik.
Każdy Owoc i Warzywo znajduję z chęcią wśród sporzywanych przeze mnie pokarmów.
Tak na zakończenie...Lubię kuchnię orientalną. Ostrość potraw malezyjskich itd...mrrr kuleczki ryżowe>onigiri
Apropo czegoś nieświezego.Nie mogę ścierpieć zsiadłego mleka, pleśniowego serka i tym podobnych cudactw .wrr...
Przechodząc do przyjemniejszej części tematu...Wprost uwielbiam słodycze!
Każdy Owoc i Warzywo znajduję z chęcią wśród sporzywanych przeze mnie pokarmów.
Tak na zakończenie...Lubię kuchnię orientalną. Ostrość potraw malezyjskich itd...mrrr kuleczki ryżowe>onigiri
Ja dopisuje, że nienawidze krupniku ani kaszy fuu.
Mnie się tam wymieniac nie chce .
Lubie słodycze , kuchnie polską < to może byc tylko kilka potraw> i włoską
Nie lubię : sera białego , maślanki , kurde no i wszystkiegio innego
Lubie słodycze , kuchnie polską < to może byc tylko kilka potraw> i włoską
Nie lubię : sera białego , maślanki , kurde no i wszystkiegio innego
Ja tam lubie wszystko co niezdrowe!!
lubię jeść czekoladę, brokuły, brukselkę, sałatę... [ogólnie wszystko co zielone], keczup (!).. hmm troche tego jest
nie lubię... jejku czeg ja nie lubię? :blink:
nie lubię... jejku czeg ja nie lubię? :blink:
lubie : jesc wiec szkoda czasu na wymienianie a nie lubie krupniku i szczawiowej
Spagietii Bolioniesie, Nalesnicki, Klusecki z serkiem, Czekoladka Goźka.............
każda krew prawie taka sama, chociarz ta mexykańska bardziej....rozgrzana Ale proferuję Polską B)
Ja polską włoską i chińską
Powiedzcie teraz jakie kuchnie preferujecie? Ja polską, włoską i meksykańską
Ja nie lubie wszystkiego, mój głód jest w stanie zaspokoić tylko jedno...blood B)
Hmm cebuli nie lubisz??
Dziwne no ale zapomniałem dodać że lubie hamburgery chipsy hot dogi ogólnie fast food
Dziwne no ale zapomniałem dodać że lubie hamburgery chipsy hot dogi ogólnie fast food
Lubię:
Spagetti Pizze Pierogi Zupe pomidorową
Nie lubię:
Cebuli Czosnku wątrubki
Spagetti Pizze Pierogi Zupe pomidorową
Nie lubię:
Cebuli Czosnku wątrubki
ja lubie kiełbaske z griila zupke grzybową dobrze doprawionego pieczonego kurczka kwasne mleczko wędzonąpiers z indyka chipsy pierogi z kapustą i grzybami pizze hamburgery pepsi i wiele innych
Pizza, Spagetthi, kurczak w sosie słodko-kwaśnym, pierogi ruskie i wiele innych , a najbardziej nie lubie żuru :O
Lubie: brokuły, kalafior i reszte zieleniny, kotlety schabowe, jajecznice, jajka sadzone i pare innych rzeczy (reszta jest zjadliwa)
A nie lubie: (mówimy o jedzeniu) kwaśnego mleka, zupy pomidorowej i ogórkowej
A nie lubie: (mówimy o jedzeniu) kwaśnego mleka, zupy pomidorowej i ogórkowej
Ja lubie wszystko oprócz mleka
Ja lubię bigos ,żurek, pierogi ruskie ,pierogi z jagodami ,rosół
naleśniki, truskawki, jagody,kapuśniak,pizze i wiele innych
Nienawidze tylko jednej rzeczy gnojówki (ciekawem jak smakuje hehe pewnie syf)
naleśniki, truskawki, jagody,kapuśniak,pizze i wiele innych
Nienawidze tylko jednej rzeczy gnojówki (ciekawem jak smakuje hehe pewnie syf)