Ja rozwijam postać równomiernie (zaniedbuje tylko trochę znak axi), ponieważ każdy styl i czar może się przydać.
Talenty - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Ja zacznę rozwijać głownie styl silny i znaki.
Ja tam od początku "inwestowałem" w style grupowe stalowe i srebrne potem silne. Oczywiście rozwijałem także siłe, zręczność, inteligencje i wytrzymałość. Teraz jade po kolei i uzupełniam.
Ja rozwijam głównie znaki [aktualnie Igni lvl 4, Aard lvl 3, Yrden lvl 2, Quen lvl2, Axi nie rozijam, bo mi się nie podoba ], inteligencję [co za tym idzie alchemię ], wytrzymałość [dla energii] i w mniejszym stopniu style srebrne [na ludzi mi wystarcza zazwyczaj 2x Igni + dobicie ]. Reszty praktycznie nie rozwijam, choć podtrenuję pewnie trochę styl stalowy grupowy i możę szybki.
Ja zużywam talenty nastawione na walkę ( tylko Aard rozwijam z magii) Srebrnymi i stalowymi i mam już siłę na 4 lvl. mam 27 lvl
Na bagnach to ja używam tylko szybkiego no i arad( ten odpychający)
który rozwinąłem na max. znaczy jak dotąd ja nawet gdy powinienem silnym to łatwiej mi zabić na szybkim.
który rozwinąłem na max. znaczy jak dotąd ja nawet gdy powinienem silnym to łatwiej mi zabić na szybkim.
Ja rozwinąłem na maxa grupowy i znak igni (ten ognisty znak bo nie wiem czy nazw nie pomieszałem) jest tam taki skill co tworzy twój miecz ognistym na grupowym, rzeźnia lecą jak muchy, biegniesz po bagnie a jak nazbierasz ich z 7 to tego używasz.
Na bagnach bardzo przydatny...
Teraz padają po jednej Po dwóch, trzech padają aghule i cmentary. Ten tryb po prostu robi rzeźnię i genialnie wygląda (jakieś pólpiruety z kopnięciami i wyrzutami).
Cytat
nie przekonuje się do grupowego
Bo grupowego trzeba umieć używać. Jest on diabelnie przydatny w walce z tłumem ludzi lub potworów. Początkowo też nie byłem przekonany, ale gdy go troszkę rozwinąłem, przeżyłem miłe zaskoczenie, gdy po 2 sekwencjach 5 utopców padło bez głów.
Mojego Geralda kształcę na maga i szybkiego zabójca bestii ale nie zapominam o takich jak siła czy zręczność i wytrzymałość(wytrzymałość po to żeby można było więcej razy rzucać znak ale poza tym to nie wysilili się z wytrzymałością myślałem ze będzie to żywotność a tu energia już lepiej to wzieli do inteligencji)Ale również styl silny i szybki stalowym nieźle rozwinąłem ale nie przekonuje się do grupowego
Popełniłeś katastrofalny błąd Tak przechrzcić Geralta. Chlip...
Popełniłeś katastrofalny błąd Tak przechrzcić Geralta. Chlip...
Ja swojego wiedźmina kształtuje na styl szybki (zarówno stalowy, jak i srebrny) oraz znaki. Ze statystyk to rozwijam głównie zręczność i wytrzymałość, kilka talentów poszło w siłę i inteligencję.
Ja również wychodzę z podgrodzia i mam stalowe style, inteligencję, Aard i Igni na maksa. Raczej kształtuję się w stronę Znaków
Obecnie troszeczkę w znaki, by były lepsze, trochę statsów (zwłaszcza siła), i większość z mieczy srebrnych i stalowych (+3 lvl szybkich stylów w stalowych i srebrnych).
Wychodze z podgrodzia i mam rozwiniete wszystkie mozliwe stalowe style, aard i statsy. Za duż o swobody to tu nie ma w sumie. Punktów jest tyle, że i tak zawsze będzie się chyba rozwijac podobnie.
A co do picia to dbamy by stereotypy o polakach nie zanikły.
A co do picia to dbamy by stereotypy o polakach nie zanikły.
To to moi wiedźmini... w co uderzyliście?
Co rozwijacie? Równomiernie, czy w konkretny styl?
Jak mi się podoba to, jak zadbali o takie tam niby duperelki ale wpływa na klimat.
Dokładnie rzecz ujmując:
Rausz. I inne zdolności działające wraz pod wpływem alkoholu.
Tak się zastanawiam, jak się gra podoba Hawkwoodowi!
Co rozwijacie? Równomiernie, czy w konkretny styl?
Jak mi się podoba to, jak zadbali o takie tam niby duperelki ale wpływa na klimat.
Dokładnie rzecz ujmując:
Rausz. I inne zdolności działające wraz pod wpływem alkoholu.
Tak się zastanawiam, jak się gra podoba Hawkwoodowi!