Ja łuk i długi miecz.
Bronie - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Zdecydowanie długi miecz, bo krótki jest za krótki i za mało obrażeń zadaje Claymore to lubiłem w Morrowindzie, ale to co innego, bo tam siepałem wszystkich na raz Zwłaszcza że mając długi miecz mogę nosić tarczę - zawsze daje najwięcej ochrony ze wszystkich części pancerza
Długi miecze i claymory. Oba są super, ale używam głównie claymorów dopóki nie zdobywam Umbry.
Ja uzywam dlugiego miecza i łuku.
Claymore rządzi! Duży zasięgi, duże obrażenia i jak masz umiejętność ostrza na 100 % to wtedy sieka tak szybko jak mieczem jednoręcznym. Ale początki są ciężkie.
Nie ma jak to długi miecz... sprawdza się we wszystkim:)
Długie miecze, jak masz miecz umbry to jesteś mordercą ze sneak kill każdy na jednego hita idzie jakby nie patrzeć, a na dystans to miałem Ebonowy łuk zaklęty ogniem, lodem, piorunem. Wypas na zabijanie magów.
Najbardziej do gustu przypadł mi Długi Miecz.
Daedryczny Młot Bojowy też jest, ale dwuręczny i zbyt powolny.
Młot Bojowy!
Najlepsza broń i pancerz to komplet zbroi daedrycznej i długi miecz daedryczny. To dopiero wymiata.
Zaklęte ostrze mehrunesa, które posyła ludzi do obliviona ( Plug-in ) wraz z krasnoludzką tarczą, lecz przez większość gry uzywalem wepów z światyni władcy chmur, i srebrnego długiego miecza. Zawsze ostrza jednoręczne, bo ekspert bloku i mistrz ostrzy
Chyba tak nie do końca się z tobą zgodzę, trochę trudno będzie ci biegać, np. na 20lvl ze sztyletem. Chyba sam przyznasz.
Mi to w sumie wisi czym walczę. Pod koniec gry ma się tak wypasioną postać że nie ma różnicy....
Długi miecz może jest dobry, ale Deadryczny miecz jest o wiele lepszy.
Oczywiście że Długi miecz Sam nie wiem jakiego Dokładnie używam, ale wiem że wymiata
Ale przed tym zostałbyś rozwalony przez jakieś zaklęcie ze szkoły zniszczenia przez maga-bretona, który ma na max. rozwinięte umiejętności magiczne.
Ja wybrałem Łuk.Jeśli ktoś do tego doda skradanie się i mistrzostwo w strzelaniu to zanim ktoś do nas dobiegnie będzie już leżał w grobie.W następnej kolejności używam Długich Mieczy.
Zazwyczaj posługuję się zaklętym długim łukiem, ale kiedy przeciwnik jest już blisko wyciągam długi miecz i tarczę.
Ja polecam, na początek gry, broń i zbroję ze Świątyni Władcy Chmur. To dopiero wymiata.