Powiem Wam, że komórkowy Wiedźmin także jest spoko W porównaniu ze zwykłymi grami na telefon, Wiedźmin (i przy okazji Assassin tyż) prezentuje się naprawdę ładnie No i gra się przyjemnie, a normalnie po dwóch minutach mi się odechciawało grać na komie... prawie przeszedłem będąc na prawie jazdy wczoraj
O grafice - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Grafika jak najbardziej zadowalająca. Wszystko pięknie dopracowane, wydające się być rzeczywistym. Twórcy nie zawiedli.
ja mam 8800 i nie mogę wygładzania włączyć...
x1650XT-ECbE (external cooling by Ekhtelion )
Z tego co pamiętam to odpalił się ze wszystkim na maksa.
Z tego co pamiętam to odpalił się ze wszystkim na maksa.
Jakie macie karty graficzne? I jakie ustawienia macie w opcjach grafiki?
Wbrew pozorm filtrowanie anizotropowe daje duzego kopa w grach. Tekstury zaczynają jak żyletki wygladac.
Dziwne... nie mogę wygładzić krawędzi...
Przy ustawieniu filtrowania anizotropowego na 2x, wszystkich detali na średnie, wyłączeniu rozmycia tła, Wiedźmin chodzi płynnie i ładnie wygląda na moim kompie Jak miałem filtrowanie na 16x to strasznie chrupał.
Zróżnicowanie postaci mogłoby być rzeczywiście większe. Wspomniany karczmarz wygląd identycznie jak Gruby Anzelm Z mimiką również się zgadzam. Postacie ledwo co usta otwierają.
Tak poza tym to nie mam zastrzeżeń
Tar - nie mam takiego problemu.
Zróżnicowanie postaci mogłoby być rzeczywiście większe. Wspomniany karczmarz wygląd identycznie jak Gruby Anzelm Z mimiką również się zgadzam. Postacie ledwo co usta otwierają.
Tak poza tym to nie mam zastrzeżeń
Tar - nie mam takiego problemu.
A powiedzcie jak u Was z filmikami? Chodzi mi także o tryb rozmowy.
Mam panoramę i w czasie trybu rozmowy, oraz filmików obraz jest tak lekko podzielony na poziome kreski...
Mam panoramę i w czasie trybu rozmowy, oraz filmików obraz jest tak lekko podzielony na poziome kreski...
Też szkoda że modele się bardziej nie różnią. W pewnym momencie zastanawiałem się czy właśnie aby nie leje się z karczmarzem . No i mimika trochę cienka, nie wygląda jakby postacie mówiły.
Ale efekciki miodzio i zaczynam doceniac mocap postaci. Miodzio.
Ale efekciki miodzio i zaczynam doceniac mocap postaci. Miodzio.
Grafika bardzo dobra, szczególiki postaci itp. Natomiast NPC podczas rozmowy są dosyć sztywni, za mało ruchliwi i bez emocji na twarzy. Działanie kota i zamieci jest genialne
Grafika jest dopracowana i wygląda bardzo realistycznie. Jedyne, do czego mógłbym się przyczepić, to powtarzalność modeli NPc-ów. Po ulicach pałęta się 5 podobnych krasnoludów, żebraków i dziwek. Nie, że to jakoś wielce przeszkadza (bo mnie nie przeszkadza), ale dla niektórych i takie szczególiki są ważne.
By nie robić bałaganu w innych tematach .
To jak oceniacie grafikę? Słyszałem już parę niepochlebnych opinii ale nie mogę się z nimi zgodzić. Jak na razie dizajn lokacji bardzo ciekawy, postacie boskkie (stara twarz Vessemira, żyły na rękach wiedźminów. - dawno nie widziałem tak wysmakowanych postaci). A co dalej? Wypowiem się wkrótce (mimo, że miałem w planach milczeć do świąt to zaszły pewne okoliczności ).
To jak oceniacie grafikę? Słyszałem już parę niepochlebnych opinii ale nie mogę się z nimi zgodzić. Jak na razie dizajn lokacji bardzo ciekawy, postacie boskkie (stara twarz Vessemira, żyły na rękach wiedźminów. - dawno nie widziałem tak wysmakowanych postaci). A co dalej? Wypowiem się wkrótce (mimo, że miałem w planach milczeć do świąt to zaszły pewne okoliczności ).