Reputacja u asassynów - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
musisz zabić dziwe to jedyny sposób.
Ja np nie dostałem rep za tego ramireza gdy zabiłem hassana i wróciłem do ningala
jakie są misja żeby zdobyć raputacje u asasynów znaczy od kogo je zdobyć
Użytkownik DraK013 dnia środa, 11 listopada 2009, 14:44 napisał
ja weszlem do wioski wziolem tereportel i wesz lem bo niechcialem zabic magow wody do asasyni to najezcy ktorych trochw nie lubie a i tak bym wszystkie miasta potem podbil a zuben chcial zabic xsardasa to co ja mialem zrobic zabilem go zerwalem hwasta
[Dodano po 2 minutach]
piekarz bo nie pomogles temu cape dum kolesiowi uwolnic zlapac jego sluzącego pewnie i nie zaniosles listu dpo bak arestu od tego 3 miasta i dostalbys 16 u asasynow
[Dodano po 3 minutach]
jawier muszisz w tym miescie dostac duzo reputaci i zrobic wszystkie miie a naibardziej z tymi niewolnikami co masz ich tam zaprowadzic wtedy ci da on ten list do bakarestu
[Dodano po 2 minutach]
piekarz bo nie pomogles temu cape dum kolesiowi uwolnic zlapac jego sluzącego pewnie i nie zaniosles listu dpo bak arestu od tego 3 miasta i dostalbys 16 u asasynow
[Dodano po 3 minutach]
jawier muszisz w tym miescie dostac duzo reputaci i zrobic wszystkie miie a naibardziej z tymi niewolnikami co masz ich tam zaprowadzic wtedy ci da on ten list do bakarestu
Człowieku, ja też robię błędy, ale to...
Użytkownik Soldier dnia niedziela, 16 września 2007, 21:01 napisał
Żeby dostać się do Ishtar trzeba mieć 75% reputacji .
A moje pytanie brzmi, czy muszę zabijać tych magów wody, czy jest jakiś inny sposób na zdobycie tej reputacji .
Gram po stronie Innosa, więc zabić ich nie mogę.
A w Ishtar jest mnóstwo zadań do wykonania, za dużo doświadczenia bym stracił.
A moje pytanie brzmi, czy muszę zabijać tych magów wody, czy jest jakiś inny sposób na zdobycie tej reputacji .
Gram po stronie Innosa, więc zabić ich nie mogę.
A w Ishtar jest mnóstwo zadań do wykonania, za dużo doświadczenia bym stracił.
Ta tylko , że magowie wody nie są od Innosa . Więc tak jakby Innos się nie wkurzy tak jak za zabicie maga ognia czy coś w tym stylu .
A BTW da sie uzyskać 75 pkt. bez ubijania ich
magowie wody kto zabil asasyna jakos na h mial xD szkata basira niewolnicy dla soboy harek dla tamtego w cape dun silden zabij szamana grompela i niewolnika asasynowi przyprowadz z ben erazi questy dla sancha nagroda lis za który u sigmora dostaniemy repe danina z bragi rhobar oaza = 100% reputacji moze cos zapomnialem ale wiem ze mialem 100%
dymek1939@wp.pl
jak mozesz wyslac tego save to wyslij z gury dziekuje;))
jak mozesz wyslac tego save to wyslij z gury dziekuje;))
ja weszlem do wioski wziolem tereportel i wesz lem bo niechcialem zabic magow wody do asasyni to najezcy ktorych trochw nie lubie a i tak bym wszystkie miasta potem podbil a zuben chcial zabic xsardasa to co ja mialem zrobic zabilem go zerwalem hwasta
[Dodano po 2 minutach]
[Dodano po 3 minutach]
[Dodano po 2 minutach]
[Dodano po 3 minutach]
Ja tam się nie przejmowałem i wszedłem do Ishtar mimo iż nie miałem reputacji u asasynów 75%.Każdy kto mnie zobaczył atakował mnie,ale ja poszedłem prosto do Zubena i nie rozmawiając z nim zabiłem go.Było trochę trudności z innymi asasynami ale jakoś sobie poradziłem:D.A żadnego maga wody nie zabiłem.
Jak wyzwoliłeś wszystkie miasta to i tak przy pierwszym kontakcie z Zubenem ten Cię zaatakuje
Ja mam problem tego typu że nawet jak zabije wszystkich magów wody to i ta bedzie mi brakowac reputacji bo mam u nich dopiero 51, a wszystkie miasta juz wyzwolilem i nie mam zadnych misji dla asasynow. Nie wiem co robic. Jak wiecie to pomóżcie.
ja tam uważam że assasynów trzeba wyżynać i tyle bo nigdy nie nakłoniłem ich na swoją stronę
Chyba jednak nie możesz już przejść na stronę koczowników i zostać magiem wody, a ze ścieżką Adanosa to nie wiem.
Może trochę nie na temat: Czy po wybiciu kilku grupek koczowników można przejśc na ich stronę, zostac magiem wody i grac ścieżką adanosa?
Soldier. Ta gra jest niedopracowana "logicznie". I pod każdym względem niestety...
Wiesz co jak tak bardzo chcesz ich oszczendzić to wpisz spawn (imię maga wody) i go zabij tak samo z rhobarem możesz...
Nie trzeba zabijać magów wody. Jeśli chcesz to podaj mi swój e-mail, a ja wyślę Ci save w Ishtar, mając dokładnie 75 reputacji u Asasynów, a wszyscy magowie wody żyją. Niestety w zamian za ich życie musiałem zabić kilku innych koczowników.
ja policzyłem reputacje i chyba mozna nie zabijac magów wody
warunek:wykonaj wszystkie zadania na repa
jak cos spartaczysz to bedziesz musiał wysłać jakiegoś maga wody do krainy wiecznych łowów
warunek:wykonaj wszystkie zadania na repa
jak cos spartaczysz to bedziesz musiał wysłać jakiegoś maga wody do krainy wiecznych łowów