Pierwszy gameplay z Star Wars Jedi: Upadły Zakon - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Szakal,
Czy głównemu bohaterowi wyglądu użyczył Cameron Monaghan? Cały czas podczas przerywników filmowych miałem wrażenie, że zaraz zacznie chichotać po jokerowemu .

A sam gameplay? W sumie okej, choć liczyłem, że gra będzie bardziej przypominać Jedi Knight, niż The Force Unleashed.
Mikeal,

Zapowiedź "Star Wars Jedi: Upadły Zakon" wywołała u mnie mieszana uczucia. Z jednej strony z powodu ciepłych wspomnień związanych z serią "Dark Forces" jestem zawsze chętny na singleplayerowe gry w świecie Star Wars. Z drugiej strony epizod z Lukiem w "Star Wars: Battlefront II zaprezentował tak prymitywną walkę mieczem świetlnym, że aż zapłakałem, a EA nie zrobiłoby dobrej gry, gdyby nawet zależało od tego ich życie. I w końcu dzisiaj nadszedł dzień, w którym zaprezentowano pierwszy gameplay Upadłego Zakonu. I co tam można znaleźć? "Uncharted", "Dark Souls", "Force Unleashed" i najobrzydliwszą herezję Star Wars. Przeciwników nie umierających od jednego ciosu mieczem świetlnym.

star wars jedi: fallen order,star wars jedi: upadły zakon class="lbox">star wars jedi: fallen order,star wars jedi: upadły zakon

Czysty gameplay.

Gameplay, wywiad z twórcami i małe spojrzenie na imprezę.

Wczytywanie...