[Fallout Tactics] 5.7 Ostatnia misja - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Gość_Corben.*,
Zawsze wracam do Twojego opisu. Pisane lekkim piórem,przyjemnie się czyta.

Mając w granicach 170-190 w ciężkiej broni taki Brian którego można mieć niemal od 2 misji robi robotę z .. robotami. Ja go używam w roli rocketmana. Jako grenadier jest taki sobiie. Można mieć fachowca w jego miejsce. Tylko jedna rzecz. Brian majac wyrzutnie rakiet potrafi czynić cuda. Jest dość szybki w bieganiu więc ucieczka od bomby jest banalna. Wraca niemal z 20 sek. Zapasem . Można mu dać voodoo dla pewności. Ale wracając do wyrzutni. Brian strzela niemal przez każdą blaszaną ścianę/ploty etc. Na tej samej zasadzie co rzut granatem. A efekty tego są spektakularne. Nie ma mocnych na kilka rakiet. Tego efektu ciężko oczekiwać od grantów.

Co do Dilona Ghula. Pancerz środowiskowy nie zatrzymuje promieniowania od środka.

Ja gram w fallouta na epicu. Za nic nie jestem w stanie uratować riddicka. Nawet gdy sam sobie dojdzie na spokojnie do zielonej strefy to stoi w niej i nie idzie dalej. Dziwny błąd gry . Kradzież w misji z twchno świrami, się nie opłaca. Brian zza ściany czyści wieżyczki bezlitośnie. Granatnik przy oknie z workami piasku, też daje mega efekt.
Redakcja Game Exe,

Zapraszamy do zapoznania się z artykułem "5.7 Ostatnia misja", znajdującym się w dziale "Fallout Tactics". Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!

Wczytywanie...