Pomnik Cesarzowej Achai t.5 - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Courun Yauntyrr,
Nie udało mi się przebrnąć na raz, ale nie zmienia to faktu, że książkę oceniam pozytywnie. Trochę mnie zawiodło ciut rozciągnięte zakończenie i - jak zauważył Medivh - czułem pewien niedosyt. Nie podobało mi się także zmniejszenie ilości ilustracji, bowiem ten tom jest pod tym względem najuboższy.
Koniec wieńczy dzieło i jako takie "Pomnik Cesarzowej Achai" prezentuje się w porządku i zakupu nie żałuję. Ode mnie mocna "siódemka".
Redakcja Game Exe,

Zapraszamy do zapoznania się z recenzją książki "Pomnik Cesarzowej Achai t.5"!

Na ostatni tom "Pomnika Cesarzowej Achai" Andrzeja Ziemiańskiego przyszło mi czekać półtora roku. Wieść o zbliżającej się dacie premiery książki niezwykle mnie zelektryzowała. Zdałem sobie jednak sprawę, że nie za bardzo pamiętam, co też działo się w poprzednich częściach. Stwierdziłem, że raz-dwa przewertuję "Pomnik Cesarzowej Achai t.4" i wszystko mi się przypomni. Skończyło się na tym, że przeszło godzinę spędziłem na czytaniu co gorętszych fragmentów, ponownie wciągając się w historię. Jednocześnie jednak odżyły moje obawy związane z jakością zakończenia sagi – uprzednio akcja zdecydowanie parła naprzód, ale próżno było szukać jakichś wskazówek odnośnie konkluzji serii. Miałem również w pamięci fatalny, napisany na kolanie tom 3 oryginalnej "Achai" – czy taki bubel się nie powtórzy?... Czytaj dalej!

Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!

Wczytywanie...