nie brałbym Joshimo, Nalia jest ciekawszą wg. mnie postacią, po drugie wiadomo co potem się dzieje z Joshimo szkoda doświadczenia...
kiedy po Imoen? czy mozna pozniej zrobic questy w Amn? - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Weź Joshimo zamiast Nalii
A ja poradzę zupełnie inaczej. Raczej zrobiłbym wszystkie możliwe zadania w Amnn (i w okolicach), a dopiero później wybrał się po Imoen. Dlaczego? Po pierwsze, później zadania te będą zbyt łatwe i nie będą Ci sprawiały żadnej frajdy z wykonywania i kombinowania, a po drugie po wyruszeniu po Imoen fabuła znacznie przyspiesz i szkoda ją sobie spowalniać nadrabianiem braków z Amnn.
Tak czy inaczej, zadania wykonać możesz po powrocie, a Imoen odstaje delikatnie od reszty i tak pozostanie praktycznie do Tronu Bhaala. Różnica ta jest natomiast widoczna głównie w cyferkach. I nadal jest ona lepsza od Naili
Tak czy inaczej, zadania wykonać możesz po powrocie, a Imoen odstaje delikatnie od reszty i tak pozostanie praktycznie do Tronu Bhaala. Różnica ta jest natomiast widoczna głównie w cyferkach. I nadal jest ona lepsza od Naili
Możesz śmiało po nią iść, jeżeli dobrze pamiętam to chyba wszystkie zadania, których nie wykonałeś do "wyjazdu" po Immy będą nadal dostępne. Dalej, różnica w doświadczeniu będzie chyba żadna czyli Imoen dorówna twojej ekipie. Jeżeli dobrze pamiętam ofkorz, ale tyle w to grałem, że nie powinienem się mylić.
Konkretnie, chodzi mi o różnice w doswiadczeniu drużyny, a Imoen.
Jak bardzo można zminimalizować tą różnicę?
Jeżeli zostawie większość questów i wyruszę po Imoen, to czy bedę mógł je pozniej wszystkie wykonać?
Czy takie rozwiazanie wogóle sie opłaca?
moj team:
Ja -wojownik
korgan
keldorn
narazie jeszcze minsc, ale bedzie mazzy(łucznik)
jaheira
nalia - ona bedzie wymieniona na imoen
Moje doświadczenie z BG jest słabe, gdyż raz przeszedłem tą serie jakieś 10 lat temu i teraz gra sprawia frajdę, jak bym ją "prawie" pierwszy raz przechodził. Dodam, że gram w starą wersję - EE, mnie nie cieszy z braku polskiego dubbingu, który w tym tytule jest dla mnie, bardzo istotny.
pozdrawiam.
Jak bardzo można zminimalizować tą różnicę?
Jeżeli zostawie większość questów i wyruszę po Imoen, to czy bedę mógł je pozniej wszystkie wykonać?
Czy takie rozwiazanie wogóle sie opłaca?
moj team:
Ja -wojownik
korgan
keldorn
narazie jeszcze minsc, ale bedzie mazzy(łucznik)
jaheira
nalia - ona bedzie wymieniona na imoen
Moje doświadczenie z BG jest słabe, gdyż raz przeszedłem tą serie jakieś 10 lat temu i teraz gra sprawia frajdę, jak bym ją "prawie" pierwszy raz przechodził. Dodam, że gram w starą wersję - EE, mnie nie cieszy z braku polskiego dubbingu, który w tym tytule jest dla mnie, bardzo istotny.
pozdrawiam.