Jade Empire za darmo - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Daimonion,
Coś ty mi zrobił, Mikeal... To mi się przyśni...
Mikeal,

To urok Gabena, któremu nikt nie może się oprzeć.
Daimonion,
Dlaczego nikt nie lubi Origina, a większość lubi Steam? Mnie wnerwia każda maszynka do uruchamiania gier i nie rozumiem życzliwości względem potwora Valve.
dunio1,
Ja już to zrobiłem, biorąc DA 1, RA 2, i JE za darmo

Jak ktoś nie grał, to niech bierze się za granie. Ostatnia gra bioware trzymająca poziom
Mikeal,
Ale ceną jest zaprzedanie duszy Originowi i EA.
Tamc.,
Fajna gierka, szkoda byłoby nie skorzystać.
Mikeal,

Wiele różnych rzeczy powiedziano o współpracy Bioware i EA. Do najlepszej można z pewnością zaliczyć szansę darmowego złapania jakiegoś hitu Kanadyjczyków na Originie. Coś co kiedyś wydarzyło się z "Dragon Age: Origins" teraz dosięgło "Jade Empire".

jade empire, bioware, ea, origin

Żeby zdobyć grę musicie się zalogować na swoje konto Origin i tam dodać ją do swojej biblioteki. Powinniście się pośpieszyć, ponieważ promocja nie będzie trwała wiecznie. Dla osób nieobeznanych wyjaśniam, że akcja dzieje się w świecie wzorowanym na starożytnych Chinach, a my jako młody bohater wychowany w odległej wiosce przez starego mistrza musimy uratowac świat i skopać wiele tyłków. Po więcej informacji zapraszam do recenzji.

, bioware, ea, jade empire, promocja, origin, za darmo
Wczytywanie...