[Zagubieni] Recenzja - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Lecę oglądać, żeby móc pisać kolejne recenzje i dyskutować na temat następnych sezonów
Co do sezonu pierwszego - siłą rzeczy najlepszy ze wszystkich, bo dopiero poznajemy historię i bohaterów i wszystko jest świeże, niesamowite i wciągające. Tercet Kate (nie lubię), Jack (bardzo nie lubię) i Sawyer (hehe, uwielbiam i to na przestrzeni wszystkich sezonów, bez wyjątku!) jest rzeczywiście irytujący, ale to naprawdę mała bolączka w porównaniu z ogromem zajebistości, jaki spływa na widza podczas chłonięcia kolejnych odcinków.
Nie chcąc spoilować ludziom, którzy jeszcze nie widzieli LOSTÓW, napiszę tylko - polecam, dla mnie 10/10 i nie sądzę, żeby jakikolwiek serial zbliżył się kiedykolwiek u mnie do podobnej oceny. Czekam na kolejne recenzje.
A z Tobą Med mam następny temat, który musimy poruszyć przy okazji kolejnego spotkania.
Zapraszamy do zapoznania się z recenzją filmu "Zagubieni"!
"Zagubieni" są jedną z tych nowoczesnych, powstałych w XXI wieku produkcji, które zapoczątkowały modę na wysokobudżetowe seriale. Swego czasu cały świat zachwycał się losami bohaterów lotu Oceanic 815 i wszyscy z wypiekami na twarzach oczekiwali kolejnych odcinków. Po niewątpliwym sukcesie dziecka J.J. Abramsa nastąpił trwający do dzisiaj wysyp seriali wszelakiej maści. Młodszym czytelnikom chciałbym przybliżyć tę rewelacyjną produkcję, natomiast starszych zachęcić do jej odświeżenia, co sam niedawno zrobiłem. Po ponad dziesięciu latach od premiery "Zagubieni" nadal zachwycają i trudno znaleźć im godnego przeciwnika.... Czytaj dalej!
Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!