[Filmy] Kung Fury - David Hasselhoff w najbardziej męskim klipie - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Mikeal,
To jak Blood Dragon The Movie
Trzeci Kur,
Już zasadziłem kukurydzę na popcorn!
Medivh,
To będzie piękne
krzyslewy,
Zapowiada się interesująco
Withord,
TAAAAAAAAAK
Nie mogę się doczekać tego filmu
Tokar,

Trzeba mieć naprawdę sporo szalonej odwagi, aby stawać w marketingowe szranki z kontynuacją kultowych "Gwiezdnych Wojen" i starać się promować własne dzieło w analogicznym okresie, co Disney. Jednak, jeżeli kogoś miałbym podejrzewać o takie zakusy, to tylko i wyłącznie twórców "Kung Fury". Świętego Graala kina kampowego oraz najbardziej męskiego dzieła w historii całej ludzkości.

kung fury, david hasselhoff, true survivor class="lbox">kung fury, david hasselhoff, true survivor

Teledysk "True Survivor", promujący szaloną produkcję, z miejsca podbił sieć i pojawił się na ustach wielu internautów. Trudno się temu dziwić, bo aż tryska od testosteronu oraz stanowi prawdziwy wehikuł czasu do kina sci-fi lat 80'. No i przede wszystkim – David Hasselhoff to wybór idealny, który pasuje do klimatu filmu jak dobrze wyprasowane, ciasne jeansy do jędrnego ciała. Coś pięknego.

Nie wiem jak Wam, ale mi się łezka w oku zakręciła. Poniżej znajdziecie zwiastun filmu wraz z naszymi napisami, o ile jakimś cudem jeszcze nie słyszeliście o tym kickstarterowym projekcie.

[Opis] Najbardziej szalony film w historii! Kung-fu, roboty, dinozaury, naziści, wikingowie, mutanty, nordyccy bogowie, Adolf Hitler i oczywiście główny bohater – wyrwany z lat 80 eks-policjant Kung Fury. Projekt w pełni zrealizowany z dotacji fanów na Kickstarterze.

Film ukaże się w sieci prawdopodobnie pod koniec maja.

Wczytywanie...