[Exodus: Bogowie i królowie] Recenzja - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Medivh,
Zgadzam się z tą recenzją co do słowa Szkoda mi naprawdę cokolwiek tutaj pisać, bo film jest nudny jak flaki z olejem i nawet Bale'owi się grać nie chce (wcale mu się nie dziwię). Jedyną pociechą dla tej produkcji to fakt, że z zeszłorocznych biblijnych filmów minimalnie wygrywa z Noem

4/10

Ps. Za każdym razem jak widziałem Ramzesa, parskałem śmiechem, że to Artur Szpilka
Tokar,

Cytat

Z ciekawości, czy Mosesman dalej cierpi na raka krtani?

Może nie tak bardzo jak w "Batmanach", ale zachrypnięty głos pojawia się nierzadko i w sumie... bardzo pasuje do tej postaci W końcu Mojżesz to gość, który dźwiga na swoich śmiertelnych barkach grzechy całej ludzkości.

Dla mnie "Exodus" generalnie strawny, a jeżeli weźmiemy pod uwagę ostatnie wybryki pana Scotta, to mamy tutaj pewną zwyżkę formy. Narracyjnie i pod względem wykonania ciężko coś zarzucić, ale film nie wybija się raczej ponad przeciętność. Rzemieślniczo aż do bólu.
Mikeal,
Z ciekawości, czy Mosesman dalej cierpi na raka krtani ?
Ati,
W jakim kontekście wrzuciłeś tenże link?
Redakcja Game Exe,

Zapraszamy do zapoznania się z recenzją filmu "Exodus: Bogowie i królowie"!

Słyszeliście o losach serialu „Hieroglyph”? Mogliśmy obejrzeć zaledwie jeden jego zwiastun, jednak trzeba przyznać, że bardzo klimatyczny. Zarys fabuły też zapowiadał naprawdę wyśmienitą produkcję, bo stanowił połączenie fantasy z klimatami egipskimi i zwrotami akcji na miarę „Gry o tron”. Zresztą, możecie przekonać się sami (zwiastun znajduje się poniżej). Niestety stacja FOX nie była zadowolona z poziomu tytułu i zdecydowała się go anulować, odbierając szansę pokazania „Hieroglyphu” światu. Żądny zobaczenia jednej z najstarszej cywilizacji naszego globu na (obojętnie jakim) ekranie wybrałem się więc na „Exodus: Bogowie i królowie”. Wydawało się, że sławne nazwiska i miliony wydane na produkcję będą miały odbicie w wysokiej jakości filmu. Dla reżysera „Exodusu”, Ridleya Scotta, było to dodatkowe wyzwanie, ponieważ dawno nie błyszczał w Hollywood. Czy jego nowy hit zapisze się złotymi głoskami w historii kina?... Czytaj dalej!

Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!

Wczytywanie...