Podsumowanie ankiety - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

manfret,
Krzysiu, Krzysiu...Ty mały fanboy'u Wieśka

Kurde, czas zająć się małym upgradem kompa....FarCry4, DA3......dobrze, że dzięki Origin Sims2 za darmo to bawię się w małego sadystę
Lionel,
Szczerze mówiąc, to pierwszy raz na oczy widzę ten trailer xD. Musiałem przespać tegoroczne E3. Nie były tak interesujące, jak te rok temu.
Courun Yauntyrr,
Brak opcji z Podmrokiem mam uznać za przeoczenie czy też obawę przed moją mocno nieprzychylną dla podróżników ojczyzną?
krzyslewy,
Cóż za dramatyczna przegrana! Tylko pięcioma głosami! I nie wiem, co ludzie widzą w "Dragon Age'u: Inkwizycji". Zapowiada się faktycznie dobrze - ale twórcy obiecują niesamowicie dużo plus kompletnie nie podoba mi się zmiana silnika, a biorąc pod uwagę "dwójkę" i te na siłę odcinanie się od poprzednich części - jestem nastawiony trochę pesymistycznie Do RED-ów mam większe zaufanie, więc na Triss poszedł mój głos.

A w nowej ankiecie wybrałem podróż na planetę Hoth
Courun Yauntyrr,

Targi E3 już dawno za nami, stąd najwyższa pora zająć się podsumowaniem naszej ankiety. Czy biust Merigold przekonał wszystkich? Czy też czarodziejka nie spodziewała się inkwizycji i musiała uznać wyższość konkurencji?

ankieta, podsumowanie ankiety

Konkurencja była dość zażarta pomiędzy dwoma materiałami, które pokazano podczas tegorocznych targów E3. Który z nich spodobał się biorącym udział w ankiecie najbardziej? Po odpowiedź zapraszam do rozszerzenia newsa.

Ponad 260 osób biorącym udział w ankiecie to nie byle co, jednak tylko dwie z opcji liczyło się w wyścigu po pierwsze miejsce. Trzeba przy tym dodać, iż każdy z pretendentów zdobył ponad 100 głosów, zaś pozostałe cztery materiały łącznie ledwo przekroczyły połowę tego wyniku. Spójrzmy na ostateczne rezultaty.

ankieta

Coś mi się wydaje, że sporo z was będzie musiało wyglądać nocą wiedźmińskiego ostrza, bowiem zwycięzcą okazał się materiał z gry Dragon Age: Inkwizycja. Zwycięstwo to dość symboliczne, bowiem najnowsza gra EA zdobyła raptem pięć głosów więcej. Przypomnijmy sobie ten materiał raz jeszcze.

Dziękujemy wszystkim biorącym udział w naszej ankiecie i zapraszamy do głosowania w następnej. Tym razem pytamy o sprawdzoną metodę ucieczki przed wszędobylskim słońcem. A do tego czasu powracam do pokrytego kamiennym niebem Podmroku...

Wczytywanie...