Ja też poszukuję jakiejś fajnej gry na 2014 ale nic zaskakującego nie mogę znaleźć
MMO RPG na 2014. - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Ja polecę gre Rappelz. Gra naprawde fajna i bardzo rozbudowana.
Ja również polecę Tibię, która od lat jest aktualizowana. Gra się przyjemnie, jak już oczywiście odnajdzie się na serwerze. A społeczność jest bardzo duża
Zawsze mnie MMORPGi szybko nudzą ale chyba najprzyjemniej wspominam Age of Conan.
Z darmowych gier polecam Neverwinter - bardzo przyjemna gra, wciąż rozwijana, dość prosty system walki i rozwoju postaci, zróżnicowane lokacje w przyjemnej dla oka stylistyce, jeżeli nie masz stałej ekipy do gry, polecam, całą rozbudowaną linię fabularną da się przejść samodzielnie. Z bardziej rozbudowanych produkcji polecam TERA Online, olbrzymi świat, całkiem wymagająca walka, masa skilli, z grupą znajomych gra się naprawdę dobrze, w pojedynkę bywa ciężko, gdyż niektórzy przeciwnicy bywają bardzo wymagający. Z płatnych gier warto zwrócić uwagę na Guild Warsa 2, jeżeli znudził cię powtarzający się na okrągło system rozgrywki z innych MMO, warto zagrać, gdyż GW2 oferuje świeże spojrzenie na ten gatunek.
Ja gram w Tibię (jeden z pierwszych MoMOeRPeGie), jak się znajdzie odpowiednich ludzi, to jest z kim grać i może być fajna zabawa. Jest tam też opcja premium (na większym lvlu niezbędna), ale od roku 2012 można ją kupić od graczy za pieniądze z gry.
Osobiście polecam Neverwinter online. Bardzo żałuje, że nie mam ostatnio czasu grać do tego dochodzi też tłumaczenie na język ojczysty jeśli ci na tym zależy. W sumie chwilami odczuwałem brak przynależności gildii gdyż ciężko mi było znaleźć drużynę do niektórych lochów.
Siemano.
Przetrząsając internet nie znalazłem żadnej gierki, która mogłaby sprostać moim oczekiwaniom. Chodzi mi tutaj o grę Free-to play. Najważniejsze mojego wymagania to:
- Realia, najlepiej fantasy, ale nie koniecznie.
- Spora społeczność.
- Dobry klimat.
- Klient do 10-15 GB.
Wcześniej grałem sporo w 4story, Allods Online, WoW.
Zwracam się z tym do Was, ponieważ większość tematów na forach jest nieaktualnych. Gra ktoś z Was w coś? Polecicie coś dobrego? Z górki dziękuję za wszystkie propozycje.
Przetrząsając internet nie znalazłem żadnej gierki, która mogłaby sprostać moim oczekiwaniom. Chodzi mi tutaj o grę Free-to play. Najważniejsze mojego wymagania to:
- Realia, najlepiej fantasy, ale nie koniecznie.
- Spora społeczność.
- Dobry klimat.
- Klient do 10-15 GB.
Wcześniej grałem sporo w 4story, Allods Online, WoW.
Zwracam się z tym do Was, ponieważ większość tematów na forach jest nieaktualnych. Gra ktoś z Was w coś? Polecicie coś dobrego? Z górki dziękuję za wszystkie propozycje.