[RoboCop] Recenzja - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Cytat
O, to polecam obejrzenie "Elitarnych". Ten tytuł idealnie pokazuje, o ile bardziej niepoprawny, realistyczny i mocniejszy mógłby być nowy "RoboCop", gdyby nie ślepi hollywoodzcy produceni, którzy wtykają nos w ogólny koncept, oraz ich debilny wymóg PG-13. Szczerze pisząc, trzymam mocno kciuki za to, aby film się sprzedał, bo dzięki temu Padilha będzie miał większe możliwości wolności artystycznej, a to jeno pożytek dla kinematografii.
Cieszy mnie jednak, że facet jakoś wybrnął. Dzięki za rekomendację, na film się z pewnością wybiorę
Co do scen gore'u - nie widziałem filmu, ale skoro ma PG-13, to jaki tam może być gore? Plama krwi pod bandażem?;p
Ludzie, zacznijcie pisać jakieś opowiadania lub powieści i publikować je, bo naprawdę szkoda, żeby się taki styl marnował))
Zapraszamy do zapoznania się z recenzją filmu "RoboCop"!
Wiktul: To miał być piękny, niedzielny wieczór. Idąc za absolutny frajer na seans tego filmu, zamierzałem rozsiąść się wygodnie w kinowej sali, przygotowany na produkt dostarczający mi sporo masochistycznej przyjemności. Przez około półtorej godziny ponabijam się z debilnego slashera, który dokonuje zbrodni na wizerunku swego pierwowzoru w sposób tak obraźliwy dla mej inteligencji, że mimochodem dostarcza mi przy tym sporo rozrywki. Następnie, do spółki z fundatorem tego spektaklu w teatrze absurdu – Rangerem, będę mógł z sadystyczną radością ukarać twórców za popełnioną zbrodnię. Przed wasze oczy trafi tekst pełen spektakularnych one-linerów, pisanych przez niedoścignionych mistrzów złośliwości. Nie udało się.... Czytaj dalej!
Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!