Mam nadzieję, że szybko pojawi się Abraham, Ezekiel i Negan. Wtedy będzie wesoło.
Mam nadzieję, że szybko pojawi się Abraham, Ezekiel i Negan. Wtedy będzie wesoło.
W rozszerzeniu czeka na Was plakat w całej okazałości, a już w lutym będziemy mogli obejrzeć drugą część czwartego sezonu serialu The Walking Dead, który zdobył uznanie na całym świecie – jest emitowany w ok. 120 krajach. Czwarty etap produkcji tradycyjnie został podzielony na dwie odsłony. Jesteście ciekawi co przyniosą nam kolejne odcinki? Ja bardzo i wręcz nie mogę się już doczekać!
W niezwykle wyczekiwanej, kolejnej odsłonie serialu, Rick i grupa rozwijającej się społeczności znajdują schronienie w więzieniu. Niestety w tym brutalnym świecie szczęście jest krótkotrwałe – ani zombie ani reszta czyhających na zewnątrz niebezpieczeństw nie mogą równać się z tym, co czeka na ocalałych w ich więziennej kryjówce. Nowe schronienie i nowy sposób życia grupy zostaną poddane ciężkiej próbie, a ich walka o przetrwanie będzie jeszcze trudniejsza niż do tej pory.
Sezon czwarty nie rozpoczyna się dokładnie w tym samym momencie, w którym kończy się seria trzecia. Nie ma kalendarzy, nie wiadomo ile czasu upłynęło od ostatnich wydarzeń. Grupa Ricka liczy teraz około 50 osób, a jedyną pewną rzeczą jest fakt, iż po świecie grasuje znacznie więcej wygłodniałych zombie niż ocalałych ludzi...
I jak podoba Wam się plakat? Piszcie w komentarzach!