Jubileusz – Dzień Czternasty! Sejwowar! - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Charon,
Bo próbujesz przewiercić je wzrokiem
Eni,
JA się nie wpatruję w Lio, tylko w to lusterko na czole
Vitanee,
Hurra, hurra!
Charon,
Co pije Tamc.? Myślałem, że to oczywiste - trupi jad, wstrząśnięty, niemieszany. Nie chciałem cię już bardziej obnażać, po tym, jak pokazaliśmy wraz z Tokarem, co robisz z dziewczynami
Dalejdoichgardelwyrzanacic,
Hurra, hurra! Nie mam Diablo II! (To był wierszyk, jak coś ).
Wolvertino,
Hurrrrraaa
Charon,

Dziękuję Lionelowi za pomoc przy pisaniu newsa.

Zastanawialiście się kiedyś, co pija redakcja GameExe? Opowiem wam o tym.

Nazin przechyla do ust jedynie najprzedniejszy olej silnikowy, jaki jest obecnie dostępny na rynku. Wszystko po to, aby trybiki w jego głowie działały sprawnie i nie zacinały się. Od czasu do czasu trzeba go też nasmarować, coby nie zardzewiał.

Wiktul, na pytanie o jakiekolwiek płyny, odpowiada tylko "Cthulhu fhtagn" i natychmiast milknie. Med pije jedynie Kubusia, bo jest nieletni i jeszcze nie urósł. Lio w ogóle nie przyjmuje substancji ciekłych, gdyż lusterko, wystające mu z czoła, uniemożliwia swobodny dostęp do otworu gębowego. Eni również – ona z kolei bezustannie wpatruje się w Lionela, więc nie ma czasu na tak trywialne rzeczy. Ranger rzuca kośćmi dwudziestościennymi, następnie zabazgruje całą kartkę skomplikowanymi liczbami i zamawia to, co wyliczył. Matt, odkąd wziął mnie na pomagiera przy Jubileuszu, preferuje melisę i ziółka uspokajające, a Cou coś tak okropnego, że na samą myśl robi mi się niedobrze.

Dlaczego wam to opowiadam? Otóż pewnego razu, cała redakcja zasiadła przy okrągłym stole. Lionel rzucił pewien pomysł, a reszta go poparła i zadeklarowała pomoc. Tak oto narodziła się idea, którą z dumą dzisiaj prezentujemy.

karczma

A chodzi o projekt pod nazwą Sejwowar. Co to takiego? To fontanna nieśmiertelności, nieograniczonych możliwości i kolejnych szans.

Pewnie nie raz, nie dwa, zdarzyło się wam nie zapisać stanu gry w ważnym momencie, przez co musieliście powtarzać cały poziom od początku bądź ponownie mordować się z bossem. Jeszcze gorzej, gdy z jakichś powodów skrzętnie zbierane zapisy uległy zniszczeniu lub zawirusowaniu z niewiadomych powodów. A może czasami nachodzi was ochota na zapoznanie się z inną klasą, rasą czy efektami odmiennych wyborów fabularnych, a nie macie czasu na rozpoczynanie rozgrywki od 1. poziomu. Odpowiedzią na te wszystkie przypadki jest Sejwowar – baza zapisów z różnych gier komputerowych, od klasycznych "Wrót Baldura", poprzez "Drakensang", a kończąc na "Diablo II". Pliki zostały wzbogacone także o wskazówki jakich aplikacji używać do modyfikowania zapisów gry, by móc je dostosować do własnego widzimisię.

Na razie źródełko jest małe, ale z czasem jego wody wzbiorą się. Jednakże również i wy możecie nas wspomóc i przesyłać swoje zapisy gier cRPG wraz z krótkim opisem, co znajduje się wewnątrz. Pomóżcie innym, niech świąteczna magia się udzieli! Wyślij pliki na adres redakcja@gameexe.pl

Wczytywanie...