Użytkownik Theoden dnia nie, 04 lis 2007 - 13:13 napisał
Przesuwasz kamerę na prawy górny róg drzwi i powolutku, małymi kroczkami przechodzisz przez zamknięte drzwi. Gratulacje! Właśnie z I rozd. przeskoiczyłeś do VI !
[post="90719"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
To chyba nie do koca tak działa
jak masz łzy inosa i te wszystkie ksiażki itd i mape do irdorath to idziesz do pyrokara i mu cos tam mowisz. Potem zbierasz załoge Lester, Milten, Gorn i diego i taki paladyn na sam koniec. Mozesz zabrac tez innych np beneta, lee, vatrasa, laresa, angara i mario bedzie w knajpie i bedzie nalegał żebyś go zabrał. Potem idziesz na statek palladynow i jak jestes magiem to mowisz wszystkie zdania pokolej i potem bedziesz mogl przejsc.
Już w pierwszym rozdziale można wejść na statek palków i odpłynąć na Dwór Irdorath. Po prostu trzeba iść ( tylko iść) po linie, która łączy ląd ze statkiem. Jesteś na statku i idziesz do drzwi, które są zamknięte. Spoko, da się przez nie przejść. Przesuwasz kamerę na prawy górny róg drzwi i powolutku, małymi kroczkami przechodzisz przez zamknięte drzwi. Gratulacje! Właśnie z I rozd. przeskoiczyłeś do VI !
Jak byłem magiem to chyba bez łez innosa wszedłem na statek
mordojesz smoki zabierasz lzy dobijasz lvl i zzaloga na statek i dziesz an pokladnie lulu i sie budzisszz w 6 rozdziale "DWOR IRDORATH" az sie boje
Wszystkie śmieci z tego tematu zostały usunięte... Ten post też niedługo zniknie.
@Voldi - koledzy mają rację... Na przyszłość po prostu patrz gdzie zakładasz tematy.
Dawno nie grałem magiem i nie pamiętam czy musiałeś teleportować się do tej komnaty. Na pewno musisz zbierać załogę do swojego (no nie do końca swojego
) statku. Łzy innosa po prostu wypiłem, dodają one jakieś bonusy do statystyk.
Witam, jestem arcymagiem, zabiłem wszystkie smoki, byłem w podziemnej bibliotece w klasztorze, mam łzy innosa, aure innosa i święty pocisk i co dalej..?? z gry pallandynem pamiętam że miałem znaleźć rune teleportacyjną do tajemnej komnaty, ale palkiem grałem tak dawno że już nie pamiętam co trzeba było zrobić... to do teraz mam robić o.O?