Dragon Age: Inquisition – Decyzja w sprawie qunari i nowe gamepleye - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Lionel,
Nie przepadam za tą rasą i raczej nie będę próbował nawet rozpocząć nią gry. Skinny, metrosexual elven biahes for life!
Thorot,
A tak w ogóle to najbardziej bym chciał zagrać przebudzonym pomiotem a wy?
Thorot,
O tym że mają rogi to zrobili w D2 w D1 byli to mega wielcy wytrzymali ludzie o ciemnej cerze, białych włosach i fioletowych oczach. Mieli dziwną filozofie organu państwa jako jednego organizmu. Ale byli rozwinięci i mieli wysoką kultura a ich odziały były ciężko zbrojne. Wypowiadali się oszczędnie i dosłownie często unikając odpowiedzi. Co do D2 jak dla mnie ich zepsuli kiedy pierwszy raz ich ujrzałem to jakieś demony się pojawią. Prymitywni dziwni barbarzyńcy z rogami z białą skórą oraz dziwnym sposobie myślenia. Uwarzam że ta ich filozofia Qun i sposób na magów oraz to że kobiety nie walczą było problemem. Prawdopodobnie będziemy grali wygnańcem lub zdrajcą tylko w tedy mam szanse temu podołać.
Sosna,
Mnie gra tym qunari za bardzo nie kręci, ale dobrze, że dodali, to pokazuje że tym razem dbają o detale i nie idą na łatwiznę, mają więcej czasu, zatem niech DA3 będzie 100x bardziej dopracowaną produkcją od DA2.
krzyslewy,
Bo w "DA2" każdy qunari wyglądał tak samo i miał te przeklęte rogi, więc mi się pokićkało
Ven'Diego,
Nie każdy quanari ma rogi.
Dalejdoichgardelwyrzanacic,
To quanari mają rogi?!

Nie mamiętam, aby np. Sten (z jedynki) je miał...
Obserwator,
Wygląda na to że nasz pan redaktor newsman krzyslewy zagra upragnionym Qunari Pewnie przy moim którymś podejściu do gry też wskoczę w skórę tej rasy

Zastanawiam się jak rozwiążą opcjonalną sprawę z romansami. Czy ktoś z potencjalnych towarzyszy zainteresuje się taką istotą ?

Powrót do wyglądu taktycznego gry zadowala mnie i nie mogę się doczekać już premiery gry ;__;

BTW Bardzo podoba mi się grafika :3
krzyslewy,

Sprawa dołączenia qunari do listy grywalnych ras była bardzo niepewna. Z jednej strony pojawiały się argumenty związane z dzikością tych potężnych stworzeń – i one mają dowodzić wielką organizacją, ratującą świat, jaką jest Inkwizycja? Z drugiej strony, możliwość zagrania nimi byłaby interesującym doświadczeniem. BioWare wreszcie wydało oficjalne oświadczenie w tej sprawie.

dragon age: inquisitiondragon age: inquisition

Qunari dołączą do ludzi, elfów i krasnoludów i będą czwartą grywalną rasą w Dragon Age: Inquisition bez ograniczenia płci, czyli będzie można grać zarówno mężczyzną jak i kobietą. Producent gry, Cameron Lee, zapewniał, że różnice w rozgrywce będą duże w zależności od wybranej rasy. Szczególnie sytuacja, gdy qunari staje na czele Inkwizycji, ma należeć do bardzo interesujących, nad czym w tej chwili intensywnie pracują scenarzyści. To nie tylko sprawa wyglądu, ale również opcji dialogowych, zachowań postaci niezależnych oraz innych elementów fabuły. Połączenie tego wszystkie jest złożone i ciekawe, a sam qunari jako przywódca jest logicznie wyjaśniony – dodaje Lee.

Plik wideo nie jest już dostępny.

Pojawiło się także pytanie, czy trzecia część serii otrzyma kolejne grywalne rasy. Zobaczymy – stwierdził tylko producent. Następną informacją, jaką uzyskano, to powrót widoku taktycznego z "jedynki" z możliwością zatrzymania czasu. W tym momencie będziemy mogli oddalić kamerę i wydać rozkazy każdemu członkowi drużyny. Zasięg oddalenia kamery na każdym sprzęcie ma być taki sam, lecz gra tworzona jest z myślą o komputerach osobistych. To na nich wszystko jest przygotowywane, a dopiero później konwertowane na konsole.

dragon age: inquisition

Kiedy uzyskamy efekty prac twórców w postaci pojawiającej się na rynku produkcji? Jesienią przyszłego roku. Dragon Age: Inquisition pojawi się na PC oraz konsolach PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 i Xbox One. Na razie musimy zadowolić się nowymi filmikami z rozgrywki. Na ostatnim z nich pokazany jest widok taktyczny.

Plik wideo nie jest już dostępny.

Wczytywanie...