[Byzantium] Recenzja - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Medivh,
Łojejejej, ależ się wynudziłem na tym filmie. Całkiem ciekawy pomysł i niektóre wątki całkowicie zmarnowano podając to w kompletnie nieapetyczny sposób i podlewając wyciągiem z nudy. W pewnym momencie przed zaśnięciem chroniły mnie tylko atrybuty Clary... Natomiast na wiecznie snującą się z niezadowoloną miną Ellą nie mogłem już patrzeć po kilkunastu minutach filmu. Tak naprawdę akcja rusza dopiero w samej końcówce produkcji, co jest dla mnie totalnie niezrozumiałym posunięciem. Niestety, nie polecam. 4/10 za niezłe zdjęcia i zmarnowany potencjał.
Redakcja Game Exe,

Zapraszamy do zapoznania się z recenzją filmu "Byzantium"!

Rola wampirów w kulturze została ostatnio mocna zdegradowana. Krwiopijcy, zamiast z krwiożerczymi bestiami, kojarzą się teraz z melancholijnymi i przede wszystkim mdłymi kochankami równie eterycznych nastolatek. Nie pytajcie mnie, kiedy ten gatunek skręcił w złą uliczkę, bo inaczej zamienię tę recenzję w potok oskarżeń pod adresem “Zmierzchu” i jemu podobnych bełkotów dla nastolatek. Na szczęście ta tendencja traci już swój impet, a wampirze kino zwraca się bardziej w stronę klimatów, jakie znamy z chociażby “Czystej krwi”.... Czytaj dalej!

Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!

Wczytywanie...