Użytkownik Hassan' dnia środa, 24 kwietnia 2013, 21:28 napisał
Bo jeśli tryb hordy w "Wiedźminie 3" miałby być tak samo nudny jak w "Mass Effecie 3", to ja już dziękuję. Chcę coś trwalszego
Użytkownik Hassan' dnia środa, 24 kwietnia 2013, 21:28 napisał
Cytat
Użytkownik Hassan' dnia środa, 24 kwietnia 2013, 20:38 napisał
Przez pewien czas można było sądzić, że w Wiedźminie 3: Dzikim Gonie pojawi się tryb wieloosobowy. Teraz jednak mamy ostateczną informację w tej sprawie.
Multiplayera nie będzie. Nadal nie wiadomo, po co CD Projekt RED potrzebny był programista z doświadczeniem przy tworzeniu gier sieciowych, jednak wiadomo, że trzecia odsłona przygód Geralta nie uświadczy trybu dla wielu graczy. Początkowo Adam Badowski podkręcał temat z nim związany, twierdząc, że twórcy nad tym myślą, ale obecnie nie mogą nic zdradzić. Więcej informacji mieliśmy uzyskać "wkrótce", te nadeszły dopiero teraz i okazały się być negatywne. Przedstawiciele studia w wywiadzie z Forbesem wydali następujący osąd:
Jesteśmy przekonani, że w ostatnim rozdziale sagi o Geralcie nie ma miejsca na sensowny multiplayer.
I na tym się skończyło. Widocznie CD Projekt RED nie miał dobrego pomysłu i nie chciał realizować go na siłę. Według mnie to dobra decyzja, bo dodanie czegoś, co ma dostarczyć marne kilka godzin zabawy, bo potem będzie nudziło, jest stratą czasu. A wy macie podobne zdanie? W jakich grach multiplayer był dla was szczególnie źle wykonany?