[Konwenty] Pyrkon 2013 (22-24.03, Poznań) - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Medivh,
Ja już się nastawiam, że jedyne, co dostanę, to opaska na rękę
Salem,
Skoro ilość ludzi się tak drastycznie zwiększyła, porównując do roku poprzedniego, to co będzie z tymi identyfikatorami za rok?
Medivh,
W sumie w zeszłym roku chyba też przybyłem w sobotę i możliwe, że wtedy nawet identyfikatora zabrakło
Ati,
Chyba na każdym konwencie są takie identyfikatory. Takie ułatwienie odnośnie zasady, że na terenie konwentu "wszyscy są równi" i często jak zwrócisz się do kogoś per "pan" lub "pani" prędzej zbierzesz opieprz niż mówiąc po imieniu. Przynajmniej w tych szkolnych zawsze tak było. Czyżby w zeszłym roku im za bardzo podjechał podbródek i poczuli się zbyt oficjalni na to?
Medivh,
Wiedziałem, Lio, że tylko z Wiciem chcesz się spotkać! Jak ja jestem w Poznaniu, to nigdy nie przybywasz, o! Chlip ;(

Świetna relacja, zdecydowanie oddaje ducha imprezy, jak i uwidacznia minusy organizacyjne. Ja tylko dodam, że powtórzył się błąd z zeszłego roku (a pewnie i z wcześniejszych) - przybywając na konwent w sobotę w godzinach 13-14, mogłem pomarzyć tylko o dostaniu smyczy na identyfikator, nie mówiąc już o informatorze. Za to fajnym udogodnieniem był właśnie ten identyfikator, na którym można było wpisać swoje imię/pseudonim, czego nie kojarzę z zeszłorocznego Pyrkonu.

Jeżeli chodzi o GamesRoom - wydaje mi się, że w tym roku był dwa razy większy niż w zeszłym, a i tak był oblężony niesamowicie Ale cóż się dziwić - magia tego miejsca jest niezwykle trudna do rozproszenia.

Co do karczmy - nie wiem, kto wpadł na tak fantastyczny pomysł, żeby browarodajnia zlokalizowana była dokładnie obok napierdzielających muzyków. Koszmar, własnych myśli nie było słychać, a co dopiero rozmów.

Niemniej jednak bawiłem się rewelacyjnie, głównie oczywiście z powodu ludzi, z którymi można było się spotkać i pogadać. Serdeczne dzięki wam za to i do zobaczenia za rok
Lionel,
Też się zastanawiałem czy ten zielony to nie przypadkiem Wiciu, ale gdzie on w Poz, bez odwiedzenia mnie ;D.
Wiktul,
Bardzo dobra, rzeczowa relacja. Nie udało mi się (wbrew temu, co można wnioskować z jednego z powyższych zdjęć) załapać na konwent, ale w przyszłym będę miał większą motywację, jeśli wygląda to tak fajnie, jak opisałeś

I... em... Super-SayaMan? xD
Redakcja Game Exe,

Zapraszamy do zapoznania się z artykułem "Pyrkon 2013 (22-24.03, Poznań)", znajdującym się w dziale "Konwenty". Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!

Wczytywanie...