[Pathfinder] Golarion - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Ranger Krzyś,
Muszę oddać, że wyszedł Ci świetny wstęp. Już od jakiegoś czasu ostrzę sobie ząbki na pudło zwane "Pathfinder beginner box", bowiem chcę w końcu dać szansę tej wariacji trzeciej edycji D&D. A nawet jak mi gra nie przypadnie do gustu, to zawartość (szczególnie ta zmywalna, podzielona na kwadraty, składana plansza do mazania lochów) przyda się na wielu innych sesjach.

Tym bardziej celuję w "Pathfindera", bowiem trzy i pół już mi się zwyczajnie przejadła. Dodatkowo o "Pathfinderze" jest głośno i znam wiele osób spośród "trójkowców", którzy chętnie by sprawdzili "z czym się tego PF je". Innymi słowy - o graczy nie będę musiał się martwić. A przeskok systemowy nie będzie dla nich aż takim szokiem, jakim byłaby z edycji 3.5 na 4. ed.. D&D.

Z "czwórką" mam jeszcze jeden problem - jak namawiam kogoś na grę, to patrzy na mnie tak, jakbym proponował mu coś niestosownego. Np. seks z kurczakiem. Co jest dość irytujące, bo to nie jest aż tak zły system...
Redakcja Game Exe,

Zapraszamy do zapoznania się z artykułem "Golarion", znajdującym się w dziale "Pathfinder". Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!

Wczytywanie...