Forgotten, Grayhawk a następnie Krainy Wschodu 

Szkoda, że nie ma żadnej gry osadzonej na wschodzie faerunu, albo na południu dalekim, tylko ciągle to cholerne wybrzeże mieczy... i wrota... moim ulubionym regionem jest jednak północ. Dolina lodowego wichru i nic nie zmieni mego zdania
 Szkoda, że nie ma żadnej gry osadzonej na wschodzie faerunu, albo na południu dalekim, tylko ciągle to cholerne wybrzeże mieczy... i wrota... moim ulubionym regionem jest jednak północ. Dolina lodowego wichru i nic nie zmieni mego zdania 
 A silverymoon widzialem jakis obrazek w niej bardzo fajny jest
 A silverymoon widzialem jakis obrazek w niej bardzo fajny jest  No dosc gruba i dosc droga, bo okolo 315 stron i 90zl :)a literki jakiej wielkosci to juz widziales, wiec mialbys co czytac
 No dosc gruba i dosc droga, bo okolo 315 stron i 90zl :)a literki jakiej wielkosci to juz widziales, wiec mialbys co czytac 

. Widzę, że ta ksiązka to wielki skarbiec wiedzy o Faerunie. Przecież nigdzie bym tyle nie znalazł o Evermeet. Hmmm... Może by ją kupić
. Widzę, że ta ksiązka to wielki skarbiec wiedzy o Faerunie. Przecież nigdzie bym tyle nie znalazł o Evermeet. Hmmm... Może by ją kupić  ?
? Użytkownik Feanor napisał
 bo pisania to bym mial na tydzien
  bo pisania to bym mial na tydzien  Prosze oto materialy o Wyspach Evermeet i Lantan i jeszcze kilku innych przy okazji
 Prosze oto materialy o Wyspach Evermeet i Lantan i jeszcze kilku innych przy okazji  :
 :

[a
[a
 (bardziej o tych pierwszych). Jakby coś było w tej ksiązce o nich, to mógłbyś coś napisać, lub zeskanować?
 (bardziej o tych pierwszych). Jakby coś było w tej ksiązce o nich, to mógłbyś coś napisać, lub zeskanować?

) jest mniej więcej wielkości Ziemii i że znajduje się na nim jeden wielki kontynent (Faerun) i cała masa innych niezbadanych lądów (jednak tylko wysp, nie kontynentów). W każdym bądź razie dzięki za uświadomienie
) jest mniej więcej wielkości Ziemii i że znajduje się na nim jeden wielki kontynent (Faerun) i cała masa innych niezbadanych lądów (jednak tylko wysp, nie kontynentów). W każdym bądź razie dzięki za uświadomienie  .
.  .
. ).
 ). Użytkownik Nazin napisał
 !!!
!!! Moje opowiadania też zwykle sie w nim dzieją.
 Moje opowiadania też zwykle sie w nim dzieją. 
Cytat
 . Ja tam bym z chęcią wyspy Latan odwiedził (lantanowce
. Ja tam bym z chęcią wyspy Latan odwiedził (lantanowce  ).
 ).