Użytkownik krew_na_scianie dnia wtorek, 29 stycznia 2013, 14:11 napisał
Kompletnie nie rozumiem jak w zestawie na najlepszy film mogły pojawić się takie tytuły jak: "Faceci w czerni 3", "John Carter", "Królewna śnieżka i łowca" (zwłaszcza z tą główną kobiecą aktorską kłodą), "Niesamowity Spider-man", "Prometeusz", "Avengersi" czy "Przebudzenie". Toż to same kasowe hity-szmiry, a nie jakieś dzieła.. Trzeba było dodać jeszcze "Zmierzch", "Gniew Tytanów" albo "Abraham Linkolna: Łowca Wampirów". Apeluje do dobrego gustu i wyrzucenia tej ostatniej kategorii.
Wniosek oddalony
Jako, że to ja wymyśliłem te obciachowe kategorie i ja wybrałem te głupie nominacje (Nazin był jedynie moim narzędziem zbrodni
), to muszę się w tej sprawie wypowiedzieć. Jak powiedzieli koledzy, mogłem wybierać tylko wśród tytułów fantastycznych, co wiązało moje ręce. Starałem się, aby wybór był w miarę bogaty, a produkcje przynajmniej dobre. A jeśli według głosujących są szmirami to nie wygrają. Więc w czym problem? Zapewniam Cię, że liczy się u nas tylko 1 miejsce
A chyba, któryś z nominowanych filmów musiał Ci się spodobać na tyle, że uważasz go za dobry
Dodam jeszcze, że nie zgadzam się z Twoją opinią - "Niesamowity Spider-Man" i "Avengers" to bardzo dobre produkcje, zaś "John Carter" i "Faceci w czerni 3" nie są tacy źli (szczególnie faceci)
Użytkownik Wiktul dnia wtorek, 29 stycznia 2013, 15:21 napisał
Smutna prawda jest taka, że wybieramy spośród tego, co jest do wybrania w ramach tematyki GE (też żałuję, że nie ma tu "Skyfall"
A ja, że nie ma "Django"