Fakt, prawie 6 lat (bez paru miesięcy) to niezły kawał czasu. Po prostu pierwszy raz spotykam się z takim określeniem. A co w związku z mapą, warto wracać do tematu czy nie?
Mapa! - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
To znaczy, że rekord w odkopywaniu starych tematów. Toć ostatni post pochodzi z 2008 roku...
Rekordowa złota łopata, znaczy że co? Chyba jeden Wojak to za mało, żebym zrozumiał
Uuu! Chyba rekordowa złota łopata, na pewno w tym roku.
Hej, planuje ktoś reaktywować mapkę? Czy to już przeszłość?
Hej nowi! Zarejestrujcie się!
Mi też się otwiera. Jakiś 2 kolesi z Nowego Jorku się zarejestrowało u nas ;]
Jeszcze jest jedna skrzynka. A mi sie w mozilli mapa nie otwiera musze zawsze ie uzywac
Mi się otwiera. Może jakiejś wtyczki nie masz zainstalowanej - Rince.
Mi się otwiera. Może jakiejś wtyczki nie masz zainstalowanej - Rince.
Dev - od dawna mieszkasz w niemczech? Ja mam w niemczech rodzinę, w sumie to nawet nie daleko od ciebie, pod Stuttgardem ;p
17 użytkownikow moim zdaniem jest bardzo dobrze :mrgreen:
17 użytkownikow moim zdaniem jest bardzo dobrze :mrgreen:
Szykuj otwieracz Dev :twist:
17 użytkowników. Nie jest wyśmienicie, ale tez nie najgorzej! Będzie lepiej (mam nadzieję)
17 użytkowników. Nie jest wyśmienicie, ale tez nie najgorzej! Będzie lepiej (mam nadzieję)
Nic nie mów tylko wracaj do Polski. Bedzie bliżej.
Ty Hawk masz daleko? A co ja mam powiedziec...
RaZielus, jesli to maiłbyc ten Kraków, o którym ja myślę, to coś Ci chyba nie poszło .
Mamy już 17 użytkowników. I to pokazuje ile osób mniej więcej systematycznie postuje na forum. Mało, (jeszcze jakieś) aczkolwiek (mi tu zostało ) bywało gorzej...
Mamy już 17 użytkowników. I to pokazuje ile osób mniej więcej systematycznie postuje na forum. Mało, (jeszcze jakieś) aczkolwiek (mi tu zostało ) bywało gorzej...
Filologia angielska, hę? No cóż, trudno... niestety nie ta bajka. Co nie znaczy, że nigdy Twej siostry nie ujrzałem, bądź nie ujrzę. Tak się składa, że prowadzę z rzadka zajęcia w budynku Collegium Maius, w którym znajduje się katedra filologii angielskiej . Heh, to jednak niezły pomysł był z tą mapą... Stajemy się jedną, wielką rodziną
Filologia Angielska, pierwszy rok.
Użytkownik Joana dnia Nov 17 2005, 09:18 PM napisał
Hej Hawk! Nie jesteś sam! :mrgreen: Moja siostra studiuje w Toruniu! :mrgreen: Na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika. :mrgreen:
(Kurna, musiałam się pochwalić)
Hmmm.... a mogę wiedzieć na jakim wydziale? Może jest moją studentką? To byłoby po prostu kapitalne... Jakąż jesteśmy jednak globalną wioską...
Hej Hawk! Nie jesteś sam! :mrgreen: Moja siostra studiuje w Toruniu! :mrgreen: Na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika. :mrgreen:
Bieda, te google, nawet Golczewa nie ma.
Bieda, te google, nawet Golczewa nie ma.
Mam blisko do Oli, olego (jak sie kurcze odmienia twoja ksywka?? ) i Meda. Fajno
Hehe. Genialne. Właśnie o coś takiego mi wtedy chodziło. Podejrzewam, że Chełm będzie Deunan.
I tak będzie z 60 km .
Użytkownik Jakób napisał
Dodałem już siebie, coś mi się zdaje że Rince najbliżej mnie mieszka ;p
I tak będzie z 60 km .
nom widac blisko Medivha i Ola mieszkam Bardzo fajna mapa!