Recenzja "Assassin's Creed: Objawienia" wraz z konkursem! - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Bielu,

assasin's creed

Można powiedzieć, że czas dostawania prezentów już za nami, jednak ekipa GameExe bezustannie stara się, aby nagrodzić naszych najbardziej wybrednych czytelników. Tym razem mamy dla konkurs, w którym możecie wygrać jeden z trzech egzemplarzy "Assassin's Creed: Objawienia" Oliviera Bowdena! A na pytanie, czy warto brać udział w konkursie odpowie Wam Ati w recenzji książki. Tak więc – zapraszamy!

Pojawił się ostatnio pewien fenomen, którego nie potrafię zrozumieć. Być może już nawet o tym pisałam, bo książka, którą mi za chwilę przyjdzie ocenić jest już kolejną z serii, jaką czytałam. Jednak moje niezrozumienie pozostaje niezmienne. Mówię tu o powieściach pisanych na podstawie gier. Jestem w stanie zrozumieć, że to jakiś naturalny proces, kolejny etap przenikania się mediów, mający swój początek w filmowych adaptacjach książek. I dopóki jakoś przyczynia się to do zwiększania popularności czytelnictwa jestem chyba w stanie to zaakceptować. Chociaż muszę też przyznać, że mogłaby to być literatura nieco lepszej jakości.

Wczytywanie...