Profil(prawy górny ekranu)>edytuj profil(prawy górny, ale troche niżej)>sygnatura(po lewej).
[Dodano po 22 minutach]
PS: Polecam mój nowy test na cierpliwość
.
Jak się ustawia sygnaturkę bo nie potrafie ? ;D
Na widok sygny Eirin zawsze przypominam sobie moje powody niejedzenia mięsa... Krowy są szalone!
Podoba mi się sygnatura Rangera Krzysia
No nie ma co . Dobra jest
Chociaż myślałem że nas związek utrzyma się w tajemnicy przez dłuuuugi czas
;P
Wiktul, boje się pytać do czego zmierza Twoja sygnatura. Ale z drugiej strony jestem nią zaintrygowany.
Czy te małe dzieła sztuki są rysowane przez Ciebie? Czy pojawiają się z przerwami, ponieważ muszę w czasie tych przerw postać? Czy mają ukryte znaczenie?
WHAT DOES IT ALL MEAN?!
Moja sygnatura, jest w porównaniu z innymi, nudna , tylko parę głupich referencji, bez żadnego sensu, ...to the google search !
A moja sygnaturka podobnie jak Hawkwooda dotyczy Słodkiej Lady Aribeth a cytat znalazłem w necie który idealnie do tego pasuje, zresztą sami zobaczcie.
Ja awatar mam z gry Baldur's Gate
a sygnaturę z wujka Google.
Tamc., już nie rób z siebie takiego celebryty. 397 to nawet nie 400
.
Niestety, wygląda jak wygląda, bo pomniejszyłem. Tutaj jest orginał:
http://i.pinger.pl/pg...i-hendrixa.jpg
Zwracam honor, teraz widzę faktycznie, iż są to kostki gitarowe
W sygnaturce po prostu wygląda to jak wydzieranka.
Jaka tam wydzieranka? Nie wiem czemu wymiary są zniekształcone, ale ten portret mistrza jest ułożony z kostek gitarowych, wg mnie mega rzecz.
Hendrix? :O Tylko dlaczego to wygląda jak wydzieranka? :<
Dziękuję, dziękuję. Chociaż zmieniłem, na moim zdaniem lepszą
Widziałam to już kiedyś, film nazywa się "Marzyciele" i jest... ciężki. Zwłaszcza dla homofobów
Ale ciekawy.
Na moje oko to "Zakazane Imperium"
WOW! Sygna Kijka, świetna. Zgadzam się w pełni, szczególnie z tą leworęcznością.
Coś mi się kojarzy ta scena, z czego to?
Użytkownik Vitanee dnia czwartek, 26 stycznia 2012, 21:17 napisał
ad1. Nie jestem kapitan Ameryka!
ad2. Mnie odrobinkę mniej się podoba
ad3. Rozejrzę się