Czas silnych istot. Tom 1 - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Sealen,
Wręcz nie mogłem się doczekać na ten tom.
Jak w moje łapska wpadnie książka, znając życie, zarwie się jedną nockę by obadać temat.
Mam nadzieje że pan P, nie sknocił sprawy
krzyslewy,
@Kroz To muszę to w takim razie sprawdzić Miałoby to sens i zdecydowanie nie marudziłbym tak na te postacie
Gość_Kroz*,
Postaci, które pojawiają się epizodycznie zostało bardzo dokładnie nabudowane w poprzednich tomach. Trudno byłoby wytłumaczyć w CSI skomplikowaną relację Torkila z Pauline chociażby. Dla osób, które znają poprzednie tomy pojawienie się Crasha, to coś niesamowitego. Myślę, że CSI jest na tyle autonomiczny, na ile jest to w ogole możliwe w przypadku serii i tego samego głównego bohatera (btw, Przybyłek wspominał o tym, w jednym z wywiadów).
Redakcja Game Exe,

Zapraszamy do zapoznania się z recenzją książki "Czas silnych istot. Tom 1"!

Gatunek science fiction coraz rzadziej pojawia się w książkach, dominuje za to fantasy. Na rynku mamy wiele dostępnych powieści z tego gatunku – czemu większość pisarzy obiera właśnie taki kierunek? Czemu nie napiszą czegoś innego? Na te pytania nie znam odpowiedzi, a sam sięgnąłem właśnie po powieść science fiction – "Czas silnych istot" Marcina Przybyłka.... Czytaj dalej!

Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!

Wczytywanie...