Ekhm... Obstawiałbym, że gon chce tego samego co w książce no ale nie będę sypał spoilerami;)
[Wiedźmin 2: Zabójcy Królów] Dziki Gon - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Ok dzięki. Tak więc pozostaje na czekanie Wiedźmina 3
Dzięki, dopisałem.
To nie jest taka prosta logika. To wątek otwarty i przygotowany pod trzecią część. Tamten dialog z Letho sugeruje, że Geralt zna odpowiedź, jednak my jej wprost nie słyszymy. Myślę, że CDPRed wymyśli coś lepszego niż to, iż Gon nas chce, bo przynosimy śmierć i zniszczenie
To nie jest taka prosta logika. To wątek otwarty i przygotowany pod trzecią część. Tamten dialog z Letho sugeruje, że Geralt zna odpowiedź, jednak my jej wprost nie słyszymy. Myślę, że CDPRed wymyśli coś lepszego niż to, iż Gon nas chce, bo przynosimy śmierć i zniszczenie
Aha ok. Wybacz, że jestem upierdliwy, ale możesz dopisać o tym więźniu w zruinowanym szpitalu koło Flotsam?
A z tym co chciał gon o Geralta, to chodzi o to, że byłby on świetnym wojownikiem dla gonu, ponieważ gdziekolwiek się nie pojawimy to kroczy za nami śmierć? (W1 pod koniec gry mówi nam o tym król gonu)
A z tym co chciał gon o Geralta, to chodzi o to, że byłby on świetnym wojownikiem dla gonu, ponieważ gdziekolwiek się nie pojawimy to kroczy za nami śmierć? (W1 pod koniec gry mówi nam o tym król gonu)
To o Yen jest napisane w artykule jej poświęconym, więc nie widziałem sensu tego powtarzać
Przed zadaniem róża pamięci można także zdobyć w zruinowanym szpitalu zapiski któregoś tam więźnia, który twierdzi, że został porwany przez gon, ale uciekł i znalazł stare groby swoich dzieci - można o tym z kimś pogadać, ale wyleciało mi z głowy z kim. Stąd też Gerald wywnioskował, że będąc z dzikim gonem czas płynie szybciej
I jakby co to Biały Wilk wymienił swoją duszę za duszę Yen, a upiory zgodziły się bez wahania.
Geralt domyśla się, czego to też chce od niego Dziki Gon, ale to już zupełnie inna opowieść… - mógłby mi wytłumaczyć czego się Geralt domyślił, bo sam nic w grze nie powiedział, a ja jestem za głupi, żeby samemu dojść?
I jakby co to Biały Wilk wymienił swoją duszę za duszę Yen, a upiory zgodziły się bez wahania.
Geralt domyśla się, czego to też chce od niego Dziki Gon, ale to już zupełnie inna opowieść… - mógłby mi wytłumaczyć czego się Geralt domyślił, bo sam nic w grze nie powiedział, a ja jestem za głupi, żeby samemu dojść?
Zapraszamy do zapoznania się z artykułem "Dziki Gon", znajdującym się w dziale "Wiedźmin 2: Zabójcy Królów". Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!