[Alpha Protocol] Recenzja - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Gość_Sandra*,
To moje świadectwo o tym, jak w końcu dołączyłem do Nowego Porządku Świata, Illuminati, po tym jak próbowałem przez ponad 2 lata, ale oszuści kilkakrotnie wyłudzili ode mnie pieniądze. Długo szukałem możliwości dołączenia do Illuminati, ale oszuści wciąż kradli mi pieniądze, aż do początku tego roku, kiedy spotkałem się online z Lordem Felixem. Skontaktowałem się z nim i wszystko mu wyjaśniłem. Polecił mi użyty formularz rejestracyjny, zapłaciłem za dużego członka, abym mógł rozpocząć. Zostałem inicjowany do Porządku Świata online i otrzymuję 1 000 000 dolarów amerykańskich na moje konto bankowe natychmiast po moim internetowym rytuale inicjacyjnym. Będę też zarabiał 33 000 dolarów amerykańskich miesięcznie. Jestem bardzo szczęśliwy! Obiecuję szerzyć dobrą pracę Lorda Felixa. Jeśli jesteś zainteresowany dołączeniem do Illuminati Nowego Porządku Świata już dziś, skontaktuj się z Lordem Felixem, zamiast akceptować oszustów, którzy wyłudzą od Ciebie pieniądze w imię pomocy w dołączeniu. Skontaktuj się z Lordem Felixem przez e-mail illuminatiofficial565@gmail.com lub WhatsApp +44 7353 027456
e
Redakcja Game Exe,

Zapraszamy do zapoznania się z recenzją gry "Alpha Protocol"!

Jakoś tak się złożyło, że wśród komputerowych RPG dominuje tematyka fantasy. Ma to uzasadnienie historyczne, które można zacząć wywodzić od triumfu paperbackowego wydania "Władcy Pierścieni" w Stanach Zjednoczonych i jego wpływie na Gary'ego Gygaxa, twórcy jednego z pierwszych papierowych RPG – D&D, poprzez inspirowany tym ostatnim "Akalabeth" Richarda Garriotta, wydany na komputery Apple II... (Dość, to nie felieton z cyklu "Filozofia dnia siódmego", nie twoja działka, nie odbieraj chleba kolegom!) Dobrze, nie bądźcie tacy wrażliwi, wezmę się w takim razie za pisanie czegoś innego. O, wymyśliłem temat! Będzie to recenzja gry, a własne przemyślenia o kondycji cRPG jakoś wcisnę do tekstu... Ekhm, na wstępie nasuwa się pewien wniosek: w cRPG fantasy pełno, a patrząc szerzej, bo kilka zacnych serii SF swoje tu zwojowało, to poletko pod "fantastyczny" siew. A tu proszę, znalazło się paru rolników z zacnego gospodarstwa Obsidian Entertainment, którzy spróbowali zasiać coś innego. Posiano, zebrano, wymłócono i pora odpowiedzieć na pytanie: czy z tego ziarna był dobry chleb? Niniejszym zapraszam do recenzji.... Czytaj dalej!

Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!

Wczytywanie...