Gra o tron - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Jutro jadę odebrać ze sklepu czekający na mnie drugi tom i z przyjemnością zagłębię się dalej w te wydarzenia.
Kolejną sprawą jest ten fragment:
Cytat
To co tutaj wspomniałeś jest bardzo powszechnym zabiegiem, mającym wzbudzić zainteresowanie czytającego, nawet jeśli mówisz, że Ci się to nie podoba, to podświadomie jesteś zachęcany do dalszego czytania, to na plus
Zapraszamy do zapoznania się z recenzją książki "Gra o tron"!
Nie przepadam za klasykami, gdyż są uważane za niedoścignione wzory, a część z nich wcale taka nie jest. Każda powieść jest na swój sposób odmienna i tylko poniektóre naśladują lub przypominają swoją zawartością inne. Śmiem też twierdzić, że niektóre nowe tytuły są lepsze od starszych pozycji. "Gra o tron" należy do kanonu klasyki i jest uważana za najlepszą książkę fantasy na równi z "Władcą pierścieni". Długo musiałem czekać, aby ją przeczytać, gdyż cieszy się takim uznaniem i popularnością, że gdy zajrzałem do biblioteki, to okazało się, iż była wypożyczona i jeszcze zarezerwowana przez dwie osoby. Wyczekiwałem jej około dwóch – trzech miesięcy. Czy było warto?... Czytaj dalej!
Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!