Czy do wierzchowców specjalnych można dokupić siodło itp? Wydawało mi się, że kiedyś widziałam taką opcję u handlarza koni bodajże, ale odkąd zainstalowałam nową wersję gry, to już nie widzę takiej opcji w ogóle. Pamiętam, ze wtedy chciałam kupić siodło dla konika (nie miałam jeszcze jaszczura) a wyświetlało się, że siodła są dla wierzchowców specjalnych...
[Sacred 2] Wierzchowce - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Poprawione.
Bardzo dobra robota, ale trochę się pomyliłeś. To Wysoka Elfka ma Jaszczura Wietrznego a Wojownik Cienia - Piekielnego Ogara. Ale to i tak świetna robota !
krew_na_scianie - tak, wierzchowce specjalne wzmacniają dany aspekt.
Fajne są te wierzchowce. Mam tylko żal, że okropnie brzydzę się pająków, a grałam inkwizytorem.. Oglądanie tego czegoś w powiększeniu nie było nazbyt przyjemnym uczuciem. Ale pajączek śmigał szybko, przynajmniej tyle..
A chyba wszystkie te specjalne wierzchowce wspomagają dany wybrany aspekt wybranej postaci, prawdaż?
A chyba wszystkie te specjalne wierzchowce wspomagają dany wybrany aspekt wybranej postaci, prawdaż?
Zapraszamy do zapoznania się z artykułem "Wierzchowce", znajdującym się w dziale "Sacred 2". Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!