[Underworld: Przebudzenie] Recenzja - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Jedi Master,
no cóź jako zagorzały fan eRPG'a World of Darkness" byłem zawsze i na zawsze pozostanę fanem pierwszej części, w której to rodzina wampirów koncepcją nieco przypominająca cos pomiędzy Ventrami a Torreadorami mieszka w mrocznym zamczysku i zastanawia sie jak by tu sie pozbyć wilkołaków które z koleji mieszkając w podziemiach metra jednoznacznie kojarzą mi się ze znanymi w grze Gnatożujami, których sylwetki tez w jakiejś tam części sa przedstawione. Sceny uliczne jak i we wnętrzach zawieraja konkretny nastrój, zbudowany przez spójna scenografię i oświetlenie (mieszkanie Michaela, ulica przed jego domem gdzie dwa wampiry siedziały w radiowozie) a i muzyka, stanowi w tym filmie spójne, nie przeszkadzające tło i nawet jest tam jakaś fabuła. Słowem- ten film jest KOMPLETNY- cała reszta była juz tylko odgrzewanym kotletem jak dla mnie.
Courun Yauntyrr,
Pewnie dlatego, że oglądało się dobrze. Nie pozostałem jednak bezkrytyczny, stąd dość szerokie opisanie wad "Przebudzenia". Fani poprzednich części pójdą w ciemno. Znajdą się jednak tacy, którzy stwierdzą, że film jest płytki etc. - zupełnie tak, jakby od każdej produkcji wymagali nominacji do Oscara. Film ten ma być rozrywką i jako taki sprawdza się, stąd taka ocena. Jeśli ma się jednak awersję na Kate, to ocena wyniesie 1,5/10
Lily,
Czytając Twoją recenzję, nie spodziewałam się, że zobaczę na końcu jednak tak wysoką ocenę. Ale podejrzewam, że to po prostu przez samą obecność wampirów w filmie Mam nadzieję, że też obejrzę ten film w niedługim czasie, bo Underworld zawsze lubiałam.
Redakcja Game Exe,

Zapraszamy do zapoznania się z recenzją filmu "Underworld: Przebudzenie"!

"Underworld: Awakening" to kontynuacja historii Seleny i Michaela, którzy w poprzedniej odsłonie serii skryli się w cieniu, by w pełni pokazać początek walk między wampirami oraz lykanami. Tym razem jednak nie będziemy doświadczać lekcji historii, a skupimy się na tym, co tu i teraz.... Czytaj dalej!

Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!

Wczytywanie...