SirCaptain - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Mówisz, że nie masz żadnego ptaszka? Żart, ale nie mogłem się powstrzymać aż tak oczywisty...
Nie masz fanów? W sumie to się nie dziwię. A taką sławę to sobie możesz sobie wsadzić w du... eee w ucho!
Jajco!
Pfff
A nie jak kruk Starego Niedźwiedzia? "Ziaaaaarno! Stark! Ziaaaaaaarno! Stark! Śmierć! *
Użytkownik Vitanee dnia czwartek, 26 stycznia 2012, 21:12 napisał
Dlaczego kruk?
Bo to jedno z moich ulubionych zwierząt. Lubię ptaki, a zwłaszcza orły, jastrzębie, wrony, kruki itp.
Jeśli miałbym posiadać jakieś zwierzątko domowe to zapewne byłby to tresowany orzeł albo jakiś inny drapieżnik
Taki jak np. tu:
Dlaczego kruk?
Taak Islandia to wspaniałe miejsce!
Użytkownik Vitanee dnia poniedziałek, 16 stycznia 2012, 21:30 napisał
już masz fankę!
Gdybyś miał wybrać jedno miejsce na Ziemi, w którym byś miał mieszkać, jakie by to było i dlaczego?
Gdybyś miał wybrać jedno miejsce na Ziemi, w którym byś miał mieszkać, jakie by to było i dlaczego?
Dziękuje, nie spodziewałem się, że ktoś chciałby być moim fanem/fanką
Hmm co do miejsca: może wyjechał bym do Islandii. Podoba mi się bardzo ta wyspa: ma w sobie to coś, spokojna, czysta, niezniszczona przemysłem, jest tam też ciekawa architektura budynków (nie to co te brzydkie szare bloki czy wieżowce). Po za tym trudno znaleźć bardziej magiczny kraj z tak niesamowitym klimatem
już masz fankę!
Użytkownik Cryticus dnia poniedziałek, 16 stycznia 2012, 20:23 napisał
Squeeeeeeeee SirCaptain !!!!!!! *Mdleje teatralnie z perułką na głowie.*-Proszę masz jednego (Rąbniętego) fana
Ulubiony film z tego roku?
Czemu tylko jednego?
Nie mam ulubionego filmu z tego roku. Nawet żadnego tegorocznego nie oglądałem
Użytkownik SirCaptain dnia poniedziałek, 16 stycznia 2012, 20:07 napisał
Sławę kontroluję. W zasadzie niewiele się zmieniło, po za tym, że mam rangę, odznakę i tą superszpanerską grafikę którą wstawiłem sobie do profilu
A fanek nie mam
Squeeeeeeeee SirCaptain !!!!!!! *Mdleje teatralnie z perułką na głowie.*-Proszę masz jednego (Rąbniętego) fana
Użytkownik Evrina dnia poniedziałek, 16 stycznia 2012, 19:46 napisał
Dlaczego zacząłeś mi spamić w profilu? ; D
Ulubiona książka?
Ulubiona gra?
Ulubiona książka?
Ulubiona gra?
Nie tylko tobie, od czasu do czasu muszę zadbać o swoją reputację największego spamera na GeXe, a same posty to trochę za mało więc spamie też na profilach
A tak na serio to tak jakoś napisałem, Ty odpowiedziałaś i tak zaczął się mały profilowy spam
Ulubionej książki nie mam, jest ich zbyt wiele aby wybrać jedną ulubioną. Z tych które były moim zdaniem najciekawsze mogę wymienić ,,Wichry Archipelagu" Bradleia P. Beaulieu, ,,Imię Wiatru'' Patricka Rothfussa, ,,Pendragon'' D.J. McHalea, Eragon, Władca Pierścieni i wiele innych
Ulubionych gier też mam wiele, ale tutaj już łatwiej byłoby wybrać jedną najlepszą. I bez wątpienia byłby to ,,Wiedźmin''
[Dodano po 6 minutach]
Użytkownik manfret dnia poniedziałek, 16 stycznia 2012, 19:50 napisał
Jakie to uczucie byc najwiekszym nabijaczem postow na GE? Czy sława powoli uderza do głowy czy jednak się kontrolujesz z tym? Fanki nie naciskają na Ciebie??
Sławę kontroluję. W zasadzie niewiele się zmieniło, po za tym, że mam rangę, odznakę i tą superszpanerską grafikę którą wstawiłem sobie do profilu
A fanek nie mam
Użytkownik Wybieraniec dnia poniedziałek, 16 stycznia 2012, 19:53 napisał
Dlaczego dinozaury się zderzają i jaki ma to wpływ na zbiór bawełny w Polsce?
Dinozaury się zderzają w wyniku poważnych niedoborów spamu, które muszą systematycznie uzupełniać, ale nie zawsze im się to udaje. Po takim ,,zderzaniu się'' dinozura często boli głowa, więc idzie nazrywać bawełny, a potem robi sobie z niej mięciutką i milutką poduszeczkę na której może się wyspać i odpocząć przed kolejnymi ,,zderzeniami''
Dlaczego dinozaury się zderzają i jaki ma to wpływ na zbiór bawełny w Polsce?
Jakie to uczucie byc najwiekszym nabijaczem postow na GE? Czy sława powoli uderza do głowy czy jednak się kontrolujesz z tym? Fanki nie naciskają na Ciebie??
Dlaczego zacząłeś mi spamić w profilu? ; D
Ulubiona książka?
Ulubiona gra?
Ulubiona książka?
Ulubiona gra?