Pozwolisz że ponumeruje je?
1. Hmmm....cechy? Uważam że otwartosc, mozna mi zaufac, pomocnosc.
2. Wady? Prosciej wymienic. Najwieksza wada to lenistwo. Zostawianie rzeczy na ostatnią chwilę, niekonskewentnosc w działaniu. Często słomiany zapał.
3. Tak noszę okulary.
4. Bardziej Lolth, z racji tego że ma większą grupę zindoktrynowanych wyznawców, którzy zajmują wysokie stanowiska tutaj.
5. Ulubiona pora to zima. Nie ma nic lepszego niż zamiec sniezna, -15 na termometrze i metrowe zaspy sniegu. Chcialbym by tak bylo teraz....
6. Przeznaczenie? Chyba nie. Bardziej wierzę w bycie kowalem własnego losu
7. Nie, nie mam.
8. Szara myszka tylko przy dziewczynach gdy chcę je gdzies zaprosic. Normalnie pozostaje osoba smiałą.
9. Elfki....No chyba że mają cos z Azjatek
10. Bezludna wyspa? Swego psa do towarzystwa
11. Niestety obecnie wysypisko lansu i tandety. Chyba tylko sluzy do zarabiania pieniedzy niz do 'łaczenia' ludzi i nawiazywania znajomosci lub ich odnawiania.
12. Wzór do nasladowania? Brak choc gdybym mial wskazac to bylby to Andrzej aka tata
13. Numer 13. ciekawy. Z zadną. Nie chce brac pierwszej lepszej
14. Szczerosc. Wyrozumialosc, dowcip i lojalnosc. ( jakie to oklepane )
15. Co sądze? Pozytywne rzeczy sądze. Miłe towarzystwo skore do pomocy innym
16. Mam, psa. Wspaniały przyjaciel.
17. Baldur's Gate, Neverwinter Nights, Dragon Age i pierwszego KotORa.
18. Odznaka? Hmmmm....... nie obraziłbym się za Sztandar Księgi o ile moja 'solucja' zdobędzie uznanie w oczach Loży.
19. Wyjechac gdzies gdzie jest +25 stopni, slonecznie, i najwazniejsze, spokojnie.
20. Tak, raczej tak. Skoro pozwolono mi pisac solucję do dodatku do DA:O to czemu miałbym odchodzic?
21. Ulubiony kucyk? Rainbow Dash, bezsprzecznie.
22. Historia i WoS. Te dwa były warte siedzenia w szkole. Pierwszy z racji mojej milosci do historii, drugi z racji znakomitego nauczyciela.
23. Jak widac chcialo mi sie na nie odpowiadac