Problem przy awansie - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Gość_Mutor*,

Przejdź do cytowanego postu Użytkownik utrivv dnia poniedziałek, 9 stycznia 2012, 11:12 napisał

Ewentualnie nie dostałeś poziomu a jedynie punkt umiejętności (taka dodatkowa nagroda za kilka questów)- warto sprawdzić.

Masz rację. Czasem premia pod nazwą "Awans" dotyczy nie podniesienia całego poziomu, a tylko wybranych elementów. Np. po ukończeniu zadania z Urną dostajesz do awansu tylko zaklęcie/zdolność - identycznie, jak dzieje się przy wykupie ksiąg u handlarzy. Tak więc - żaden bug:-)
utrivv,
Ewentualnie nie dostałeś poziomu a jedynie punkt umiejętności (taka dodatkowa nagroda za kilka questów)- warto sprawdzić.
Salem,
Cześć. Powinno dostawać się co poziom, tak więc najpewniej jest to błąd gry. Spróbuj ją wczytać z momentu przed osiągnięciem poziomu i zdobyć go raz jeszcze.
Gość_Maciej*,
Witam. Mam problem z tym aspektem. Kiedy awansuję na 13 poziom, to nie dostaję punktów dot siły kondycji itp. Po prostu przy awansie nie mam nic do rozdania i stąd moje pytanie. Czy co jakiś poziom się nie dostaje czy to bug gry? pozdrawiam
Wczytywanie...