Wygnana Królowa - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

krzyslewy,
Dziwny tytuł... Od kiedy Raisa to królowa?
Sama książka jest moim zdaniem znacznie lepsza od pierwszej. Wątki są ciekawsze i bardziej intrygujące, liczba stron większa (choć zdaje mi się, że to przez wydanie, bo przeczytałem ją zaskakująco szybko), a bohaterowie strawni, choć Raisa dalej daje się we znaki w związku z Ammonem, który choć na początku "Króla demona" zapowiadał się na dobra postać, okazał się przerażająco sztucznym charakterem. Wątek miłosny nadal nie wychodzi, autorka powinna albo umieścić go jako dodatek, albo uczynić go bardziej ciekawszym niż jest. Mimo to "Wygnana królowa" według mnie jest świetną powieścią, nie wybitną, ale niezwykle "smaczną". Ocena: 8,5/10
Vitanee,
Cóż...... moje życie też składa się głównie z nauki
Redakcja Game Exe,

Zapraszamy do zapoznania się z recenzją książki "Wygnana królowa"!

Kiedy skończyłem czytać „Króla Demona”, byłem ciekaw, co Cinda Williams Chima zafunduje nam w kolejnej powieści ze swojego czteroksiągu pt. „Siedem Królestw”. Właśnie odłożyłem na półkę „Wygnaną Królową”, która jest drugą częścią serii i śmiało mogę stwierdzić, że książka była gorsza od poprzedniczki. Co jest głównym powodem takiego stanu rzeczy? Przede wszystkim rozwój postaci, które teraz wydają się jedynie rozwodnioną wersją samych siebie z pierwszej części…... Czytaj dalej!

Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!

Wczytywanie...